26 / 07 / 2024

Fatih Laçin

Fatih Laçin

Fees İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Çetin ve Fatih Laçin ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi, Göktürk Caddesi'nde kuruldu.

Avukat Mehmet Fatih Özer kiracı tahliye nedenlerini yazdı, ev sahiplerinden yorum gecikmedi: 'Nüfusumuza alacağız'

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki kavgalar gündemden düşmezken Avukat Mehmet Fatih Özer de ev sahibinin kiracısını hangi nedenlerle tahliye edebileceğini yazdı. İşte Mehmet Fatih Özer'in o paylaşımı...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Kiracısını bu sebeplerle çıkarmak isteyen ev sahipleri dikkat! Ne yapabilir, ne yapamazsınız? 

Kira artışları ve tahliyeler ile ilgili yaşanan, ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıkları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki kiracısını bu sebeplerle çıkarmak isteyen ev sahipleri ne yapabilir ne yapamaz? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Berna Laçin: Emekliler taşraya mı yerleşsin?

Oyuncu ve sunucu Berna Laçin, X sosyal medya hesabından Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu'nun "Taşrada yaşıyorsan her şeyi yarı fiyatına alıyorsun, elektrik faturan çok azdır, ev ya senindir ya da 500-600 TL kira ödüyorsundur" açıklamasını alıntılayarak, yanıt verdi. İşte Laçin'in o paylaşımı ve yorumlar

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ömer Faruk Laçin tarafından kuruldu.

İnteraset Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İnteraset Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Avni Laçin tarafından kuruldu.

Fatih Ürek Bodrum'daki 5 katlı villasını satıyor! Değerini gören gözlerine inanamayacak!

Yoğun bir iş temposunu bulunan ve yaz aylarını Bodrum'da geçiren sevilen sanatçı Fatih Ürek, evini satmaya karar verdi. Peki Fatih Ürek'in Bodrum'daki evinin değeri ne kadar? 

TOKİ'den bir şehre daha yeni konut projesi geliyor! TOKİ'den konut bekleyenler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Çorum Laçin TOKİ projesinde 59 konut yer alacak.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye’ye iadesine onay verildi!

Arnavutluk'taki Dıraç Temyiz Mahkemesi, kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine ilişkin karara onay verdi.

Thodex vurgununda flaş gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma yine ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos 2022 tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 14 Kasım tarihine ertelendi.

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 1 Kasım 2022 tarihine ertelendi.

TOKİ Çorum Laçin'de 850 bin liraya 3+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak eidlenler belli oldu. Peki TOKİ Çorum Laçin projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Laçin 2022 ucuz konut projesi...

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

Fatih Laçin Haberi

Fatih Laçin

Fees İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Çetin ve Fatih Laçin ortaklığıyla 500  bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi, Göktürk Caddesi'nde kuruldu. 


Fees İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları...