06 / 05 / 2024

Fatih Ömeroğlu

Fatih Ömeroğlu

FD Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ömeroğlu, Uğur Dürlü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Eduka Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eduka Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kanberoğlu tarafından kuruldu.

Fatih Ebiçlioğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi alanlarda çalıştı? Koç Holding’de ne iş yapıyor?

Fatih Ebiçlioğlu hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üniversitelerde öğretim görevlisi olarak ders veriyor? Arçelik’te hangi alanda çalışmalar yapıyor? İşte Fatih Ebiçlioğlu’nun hayatına ilişkin detaylar...

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Milli Emlak İstanbul'da 6 adet konut, 1 ahşar ev ve karakolu satıyor! Megakentte gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak, İstanbul ili, Fatih, Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde yer alan 6 adet konut, 1 ahşap ev ve karakolhaneyi 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tellioğlu tarafından kuruldu.

Sanayiciler de İstanbul'dan kaçıyor! Megakentin 300-400 kilometre çevresindeki illere talep arttı!

İSİFED Başkanı Muammer Ömeroğlu, maliyet artışları ve beklenen depremin ardından sanayicilerin İstanbul'u bırakarak Anadolu'da yer aradığını dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Avrasyam Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Avrasyam Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çamurlu ve Mehmet Ömeroğlu ortaklığında kuruldu.

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da Mehmet Tiryakioğlu, Süleyman Tiryakioğlu, Ahmet Tiryakioğlu ve Fatih Tiryakioğlu ortaklığında kuruldu.

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Tiryakioğlu, Süleyman Tiryakioğlu, Ahmet Tiryakioğlu ve Fatih Tiryakioğlu ortaklığında kuruldu.

Metalux Tasarım Proje Ve Üretim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metalux Tasarım Proje Ve Üretim Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Ahmet Günay, Fatih Şulekoğlu, Talha Yılmaz ve Veli Akkuş ortaklığında kuruldu.

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yazıcı ve Muhammet Emin Çolak ortaklığında kuruldu.

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Fatih Ömeroğlu Haberi

Fatih Ömeroğlu
FD Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ömeroğlu, Uğur Dürlü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


FD Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü özel ve resmi sektör inşaat taahhüt ve montaj işleri,yurt içinde ve yurt dışında her türlüinşaat, binalar, konutlar resmi binalar, prefabrik binalar,yollar , otoyollar, köprüler, tüneller,demiryolları, havaalanları, su ve kanalizasyon işleri, su şebekeleri ve tünelleri, barajlar ve bunlara bağlı olarak montaj ve bunların gereği olan teçhizatın alımı, etüt, tahlil,müteahhitlik , mimarlık ve diğer mühendislik hizmetleri ile şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak ve inşa işlerine bağlı taahhüt konuları ve her türlü inşaatlar şirketin faaliyetlerine dahildir. Şirket her türlü inşaat malzemeleri ve yapı...