11 / 05 / 2024

Fatih Ormanı Mesire yeri

Fatih Ormanı Mesire yeri

Kuzey Ormanları Savunması isimli grup, Sarıyeıdeki Fatih Ormanı'nın imara açılacağını iddia ederek eylem yaptı. Fatih Ormanı Tabiat Parkı'nın içinden çıkarak eylemcilerin yanına gelen birkaç kişi grupla konuşmak istedi.

Fatih Ormanı Mesire Yeri Bakanlıkta!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, iş adamı Ali Ağaoğlu'nun ''Maslak 1453 Projesi'' ile gündeme gelen Fatih Ormanı Tabiat Parkı'nı, işletmeciliğini yürüten AKC Petrol Ürünleri'nden geri aldı...

Ağaoğlu: Maslak 1453 projesi ile sözleşme iptalinin ilgisi yok!

Maslak 1453 Projesi’nin elde ettiği başarıyı ve proje detaylarını değerlendirmek üzere bir basın toplantısı düzenleyen Ali Ağaoğlu, projenin tanıtım çalışmaları ile birlikte başlayan kimi eleştiri ve iddialara da cevap verdi...

AKC Petrol Ürünleri'nin Fatih Ormanı sözleşmesi feshedildi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Fatih Ormanı B Tipi Mesire Yerinin işletmeciliğini yürüten AKC Petrol Ürünleri'nin sözleşmesini feshetti

Fatih Ormanı Mesire yerinde AKC Petrol'ün sözleşmesi feshedildi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Fatih Ormanı B Tipi Mesire Yerinin işletmeciliğini yürüten AKC Petrol Ürünleri'nin sözleşmesini, idareden izin almaksızın bir başka gruba hisse devri yaptığı gerekçesiyle feshetti...

Fatih Yenikapı'daki 1 adet bina ile 93 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü tarihi verdi! 

İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Yenikapı iskele mevkiinde yer alan 1 adet bina ile 93 metrekare arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Mars2022 İnşaat Elektrik Bilişim Otomotiv Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mars2022 İnşaat Elektrik Bilişim Otomotiv Orman Ürünleri Limited Şirketi Sancaktepe'de Fatih Zengin tarafından kuruldu.

Antalya Aksu'da tesis yapımı ve işletilmesi ihalesi!

Antalya Aksu Belediyesi tarafından, Güzelyurt Şehir Ormanı Mesire Alanına, Sssyal, Kültürel ve sportif projelerin yapımı ve 24 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek. Tahmin edilen bedel (ilk yıl kira bedeli) 750 bin TL olarak belirlendi. 

Dessa Otomotiv İnşaat Metal Cam Orman Ürünleri Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dessa Otomotiv İnşaat Metal Cam Orman Ürünleri Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ayaş tarafından kuruldu.

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Fatih’te 2 milyon 250 bin TL sermaye ile Hadi Selimoğlu Ve  Muhammet Masum Tumaç tarafından kuruldu.

Çatalca'da 21.6 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık mesire yeri!

Çatalca Orman İşletme Müdürlüğü İstanbul Çatalca'daki Fındıkdere B Tipi Mesire Yeri işletme hakkını 20 yıl süre ve 21 milyon 600 bin TL bedelle kiraya verecek.

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Duran tarafından kuruldu.

İzmir'de mesire alanı 20 yıllığına kiraya veriliyor!

İzmir Orman İşletme Müdürlüğü'nce Buca Orman İşletme Şefliği Amenajman Planı 318-319 No.lu bölme içerisinde kalan çiftlik B Tipi Mesire Yeri işletme hakkı 20 yıllığına kiraya veriliyor!

Kraton Peyzaj İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kraton Peyzaj İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mevlut Ustabaş tarafından kuruldu.

Fatih Metin'den tarım arazilerinin konuta çevrilmesine ilişkin açıklama!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, "Belediyeler bizden rekreasyon alanı diye izin alıyor ama daha sonra orayı ticaretle, konuta dönüştürüyor" dedi...

K34 Yapı Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri ve Ambalajlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K34 Yapı Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri ve Ambalajlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu. 

Kiralık mesire alanları!

Orman İşletme Genel Müdürlüğü'nün Türkiye'nin her ilinde bulunan mesire alanları girişimcilere kiraya veriliyor. Bu mesire alanlarında restoranlar, kır lokantaları ve spor tesisleri bulunuyor...

Keçiören Başkent Şehir Ormanı Piknik Alanı kiraya verilecek!

Keçiören Belediye Başkanlığı tarafından Ovacık Mahallesi Başkent Şehir Orman Alanı içerisinde yer alan piknik ve mesire alanı kiraya verilecek. Açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek olan ihale 13 Haziran 2019 tarihinde saat 14:40'da yapılacak.

Fatih Ormanı Mesire yeri Haberi

Fatih Ormanı Mesire yeri

Kuzey Ormanları Savunması isimli grup, Sarıyeıdeki Fatih Ormam'nın imara açılacağını iddia ederek eylem yaptı. Fatih Ormanı Tabiat Parkı önünde toplanan grup, "Ormanlar Bizimdir, Sermaye Defol" sloganları attı. 



Grup adına yapılan açıklamada Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Artık kimse sınırsız para kazanmak uğruna ormanlarımızı, suyumuzu, kıyılarımızı, tarım alanlarımızı, meralarımızı ve tüm doğal yaşam alanlarımızı dilediğince kendi özel isteklerine göre imara açamayacak. Bugün burada, istanbul'un en önemli doğam yaşam ve orman alanlarından biri olan gerek çevresindeki yapılaşma baskısı gerekse kamuoyuna yansıyan yeni projeler ile tehdit altında olan Fatih Ormanları'nı savunmak için bulunuyoruz" denildi. 

Açıklamada, "İktidarın ve sermayenin doğal, tarihi ve kültürel değerleri yok sayan; bilim, akıl, demokrasi ve hukuk dışı uygulamalar ile yapılaşmaya açmaya çalıştığı Park Orman'ın da içinde bulunduğu 1,5 milyon...