04 / 07 / 2024

Fatih Ormanı projeleri

Fatih Ormanı projeleri

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Silivri İlçesi'ndeki Fatih Ormanı üstünde yer alan yapı ve tesisleri 29 yıl süreyle kiraya verecektir. İhalenin 2 yıllık kira bedeli 2 milyon 771 bin TL olarak belirlendi.

Fatih Ormanı'ndaki inşaat projeleri protesto edildi!

Kuzey Ormanları Savunması ve Diren Fatih Ormanı İnsiyatifi'nin çağrısıyla bir araya gelen çevreciler Fatih Ormanı'nda yapılan taşocakları ve inşaat projelerine karşı İstanbul Maslak'ta bulunan Orman Bölge Müdürlüğü önünde eylem yaptı.

Fatih Ormanı talanına belediyeden ruhsat yok!

Fatih Ormanı talanına belediyeden ruhsat yok. BİLGİLİ Holding-Doğuş Holding'in ortaklığıyla Fatih Ormanı'nı yapılaşmaya açacak Park Orman Tabiat Parkı projesine Sarıyer Belediyesi'nin ruhsat vermeyeceği açıklandı.

Fatih Yenikapı'daki 1 adet bina ile 93 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü tarihi verdi! 

İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Yenikapı iskele mevkiinde yer alan 1 adet bina ile 93 metrekare arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Mars2022 İnşaat Elektrik Bilişim Otomotiv Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mars2022 İnşaat Elektrik Bilişim Otomotiv Orman Ürünleri Limited Şirketi Sancaktepe'de Fatih Zengin tarafından kuruldu.

Dessa Otomotiv İnşaat Metal Cam Orman Ürünleri Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dessa Otomotiv İnşaat Metal Cam Orman Ürünleri Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ayaş tarafından kuruldu.

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Fatih’te 2 milyon 250 bin TL sermaye ile Hadi Selimoğlu Ve  Muhammet Masum Tumaç tarafından kuruldu.

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Duran tarafından kuruldu.

Kraton Peyzaj İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kraton Peyzaj İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mevlut Ustabaş tarafından kuruldu.

Fatih Metin'den tarım arazilerinin konuta çevrilmesine ilişkin açıklama!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, "Belediyeler bizden rekreasyon alanı diye izin alıyor ama daha sonra orayı ticaretle, konuta dönüştürüyor" dedi...

K34 Yapı Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri ve Ambalajlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K34 Yapı Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri ve Ambalajlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu. 

Mesa Demirbükü ve Mesa Orman projeleri golf etkinliğinde tanıtılacak!

Mesa Kemer Country Golf Kulübü'nde düzenleyeceği etkinlikte yeni projelerini tanıtacak. Mesa'nın düzenlediği etkinlik 3 gün boyunca devam edecek.

YEPGEM ve BTM Fatih'te yatırımcılarla buluştu!

Fatih Belediyesi’nin Yenilikçi Projeleri Geliştirme Merkezi Programı YEPGEM ve BTM, girişimci ve yatırımcılarla buluştu. 

Aydos Ormanı'na komşu konut projeleri 2017!

İnşaat firmalarının yeni gözdesi Anadolu yakasında yer alan Aydos Ormanı oldu. İşte Aydos Ormanı'na komşu konut projeleri 2017...

Fatih Ormanı'nda yapılaşmaya ilişkin 4 sorun mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Yıldırım'a Fatih Ormanına yapılması planlanan projeyi, ağaç kesimini ve yapılaşmanın doğaya etkilerini sordu..

Dikey orman Santalaia binası 1 yılda tamamlandı!

Hava kirliliğini önlemek için hayata geçirilen dikey orman projeleri hızla tamamlanıyor. Kolombiya Bogota'da inşa edilen Santalaia binası 1 yılda tamamlandı. Çin şehirlerinde de dikey orman projeleri hayata geçecek.

Fatih Ormanı projeleri Haberi

Fatih Ormanı projeleri

YAPI VE TESİSLERİN KİRAYA VERİLMESİ İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nden:


İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Çatalca Orman İşletme Müdürlüğü, İstanbul İli, Silivri İlçesi, Seymen Mahallesinde, 6831 sayılı Orman Kanununa tabi alan üzerinde bulunan yapı ve tesislerin 29 yıl süreyle kiraya verilmesi işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile ihale edilecektir.


1 - İdarenin:


a) Adresi :  Fatih Ormanı Yerleşkesi, 1 No’lu İdare Binası Maslak-Şişli/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası :  0212 262 77 10- 0212 262 18 76

c) Elektronik posta adresi  :  [email protected]


2 - Yapı ve Tesislerin Kiraya Verilmesi İşinin:


a) Nevi, niteliği ve miktarı (Fiziki) :  İstanbul Orman bölge Müdürlüğü, Çatalca Orman İşletme Müdürlüğü, İstanbul İli, Silivri İlçesi, Seymen Mahallesi, 1.618,591 metrekare Devlet Ormanı üzerinde bulunan, 63.174...