06 / 05 / 2024

fatih sahil hattı projesi nedir

fatih sahil hattı projesi nedir

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Akşam’a özel açıklamalarda bulundu. Demir, Kapalıçarşı yenileme projesinden, Sultanahmet’in yayalaştırılmasına ve tarihi İstanbul surlarının onarımına kadar pek çok konuda görüşlerini anlattı.

Küçükyalı Sahil Kent 4 Sitesi'nde 5 milyon 550 bin TL'ye 2+1!  Yeni proje!

Anadolu yakası sahil hattında hayata geçirilen Sahil Kent 4 Sitesi'nde fiyatlar 5 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Sahil Kent 4 Sitesi'nde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Sahil bölgelerindeki kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fatih Çekirge bugünkü köşe yazısında sahil bölgelerinde devam eden kaçak yapı çalışmalarını kaleme aldı.

Eskişehir Kumlubey tramvay hattı açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Fatih, Zafer, Tunalı, Ömerağa Mahallelerini kent merkezi ve Şehir Hastanesi’ne bağlayan Kumlubel hattı hizmete açıldı. 

Sincan'ın yeni tramvay hattı projesi ne oldu?

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın 2019 yerel seçimleri öncesinde Sincan-Fatih arasına yapılması planlanan “tramvay hattı” vaadiyle ilgili ilçe sakinlerinden tepkiler gelmeye başladı...

Sancaktepe Fatih Mahallesi 1/5000 imar planı değişikliği askıda!

Sancaktepe ilçesi, Fatih mahallesi ENH Hattından Etkilenen Muhtelif Parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıktı.

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'na ilişkin "Metro projemiz çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Yapımını bakanlığımıza devir ettiğimiz Metro projesini yakından takip ediyoruz. İnşallah 2023 yılına yetişe

Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı projesi 2019 sonuna kadar tamamlanacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus doğal gazını Türkiye’ye ulaştıracak Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı çalışmalarında sona yaklaşıldığının haberini vererek "İnşallah bir aksilik olmazsa bu yıl sonuna kadar projeyi bitirmiş olacağız" açıklamasını yaptı...

Cer İstanbul'a ‘Az Katlı Konut Projesi’ ödülü!

Uluslararası mimari ödüllü projelerin markasıhaline gelen Ege Yapı’nın Yedikule sahil hattında hayata geçirdiği Cer İstanbul projesi Dubai Cityscape Awards’ta ‘Az Katlı Konut Projesi’ kategorisinde ödülünün sahibi oldu.

Gebze OSB-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

Kocaeli'de inşaatına başlanılması planlanan Gebze Organize Sanayi Bölgesi (OSB)-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nın yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlenecek.

Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

Gebze OSB-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nın yapımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek.

Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul ve Kocaeli arasında 1 milyon insanı trafik stresinden kurtaracak olan ve yatırım tutarı 5 milyar lirayı bulan Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Gebze OSB-Darıca Sahil Hattı için bin 500 ağaç taşındı!

Kocaeli metrosunun ilk ayağını oluşturan ve ekim ayında temeli atılan Gebze OSB-Darıca Sahil Hattı'ndaki çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, 2 bin 500 ağacın taşındığı açıkladı.

Gebze-Darıca Sahil hattı metrosunun ihalesi mecliste konu oldu!

Gebze OSB-Darıca Sahil hattı metro projesinin ihalesine ve finansmanı TBMM'de konu oldu. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar proje hakkında Bakan Turhan'a 3 soru sordu...

fatih sahil hattı projesi nedir Haberi

fatih sahil hattı projesi nedir


Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Akşam’a özel açıklamalarda bulundu. Demir, Kapalıçarşı yenileme projesinden, Sultanahmet’in yayalaştırılmasına ve tarihi İstanbul surlarının onarımına kadar pek çok konuda görüşlerini anlattı. Demir, "Yalı dediğimiz bölge aslında Yenikapı-Marmaray istasyonu ile sahildeki Kennedy Caddesi arasındaki kısım. Bu alanın konumsal ve yapısal özelliklerinden kaynaklanan potansiyelleri düşünülüp çalışmalara başladık. Burayla ilgili projemiz bitti, kurul tarafından onaylandı. 3-6 ay içerisinde yapılacak. Sahil hattına bu anlamda yeni bir proje geliyor diyebiliriz" şeklinde konuştu.


13 MİLYON TL DAHA HARCAYACAĞIZ


Kapalıçarşı Projesi’nin alt yapı çalışmalarının 2015 sonunda bitirileceğini müjdeleyen Demir, “Proje için şu ana kadar 25 milyon lira harcandı. Yaklaşık 13 milyon lira daha altyapısına harcanacak. Kapalıçarşı’nın tamamen kapatılması söz konusu değil, çalışmalar en önemli kanayan yaralardan başlayarak parça parça sürecek” diye konuştu. 


KENDİMİZİ ÖRNEK...