05 / 05 / 2024

Fatih Savaş Kadıoğlu

Fatih Savaş Kadıoğlu

Voda Otelcilik ve Turizm Yatırımları İnşaat Anonim Şirketi, Fatih Savaş Kadıoğlu, Hasan Akkar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'ndan kentsel dönüşüm tepkisi: Ana arterlerden başlatılması gerekir!

İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı, Afet Yönetimi Enstitüsü ve İklim Değişikliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, X sosyal medya hesabından kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu. İşte Kadıoğlu'nun o açıklaması ve vatandaşların yorumları...

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Nur Damcıoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul için ürküten uyarı! Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu tek tek açıkladı! Maraş depreminin benzeri İstanbul'da olursa...

Milyonlarca kişi merak ediyor. İstanbul için ürküten uyarı! Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu tek tek açıkladı! Maraş depreminin benzeri İstanbul'da olursa...

Khaooj Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khaooj Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu Fatih’te Raghad Khaooj tarafından kuruldu.

İsa Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsa Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Samı Alıssa tarafından kuruldu.

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Abdullah Sinan Tarakçıoğlu tarafından kuruldu.

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Aynacı tarafından kuruldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Mikdat Kadıoğlu'ndan binalarda sıfır giriş uyarısı!

Karadeniz'de meydana gelen şiddetli yağışlar sebebiyle meydana gelen sel felaketi nedeniyle çok sayıda ev sel felaketiyle karşılaştı. Prof. Mikdat Kadıoğlu yeni inşa edilen konutlarda sıfır giriş yapılmamasını dile getirdi. 

Fatih Savaş Kadıoğlu Haberi

Fatih Savaş Kadıoğlu

Voda Otelcilik ve Turizm Yatırımları İnşaat Anonim Şirketi, Fatih Savaş Kadıoğlu, Hasan Akkar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu. Voda Otelcilik ve Turizm Yatırımları İnşaat Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Savaş Kadıoğlu ve Başkan Yardımcısı ise Hasan Akkar olarak belirlendi. 


Voda Otelcilik ve Turizm Yatırımları İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında turizme yönelik otel,motel,barpansiyon,kamping,tatil köyleri,apart oteller,yeme içme tesisleri,eğlence yerleri kurmak,işletmek,işletmeye vermek, bu yerleri satın almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Voda Otelcilik ve Turizm Yatırımları İnşaat Anonim Şirketi adres: Beykoz, Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No:91...