06 / 05 / 2024

Fatih şehir tiyatrosu

Fatih şehir tiyatrosu

1945 yılında Fatih Halkevi binası ve iki büyük şehir tiyatrosu inşa edilecekmiş. Belediye binasının bugünkü yerinde yapılmasına karar verilmesinden sonra Fatih ve Taksim'de iki şehir tiyatrosunun inşası kararlaştırılmış.

İBB Fatih ve Eyüpsultan'da konut imarlı 2 arsa satıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih ve Eyüpsultan'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Fatih'te konut imarlı arsa fırsatı! İBB ihaleyi 6 Aralık'ta gerçekleştirecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Nev Bahar Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Peki Fatih Nev Bahar'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar, büyüklüğü kaç metrekare? 

İBB, Fatih'te konut alanı imarlı arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olmak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Fatik ilçesi, Nev Bahar Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Fatih Nev Bahar'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Fatih Demiröz Kuyumculuk Değerli Maden Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Demiröz Kuyumculuk Değerli Maden Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Demiröz tarafından kuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3 katlı ofisi kiraya veriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fatih Ayvansaray'da konumlanan 3 katlı binayı ofis olarak kiraya vereceğini ilan etti. İşte ihale detayları...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3 gayrimenkul satıyor! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından, İstanbul ili, Fatih ve Kağıthane ilçesinde konumlanan 3 adet kamu arsası satışa çıkarıldı.

Sancaktepe Fatih Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sancaktepe ilçesi, Fatih Mahallesi, 6948, 6955, 6960 adalar ile 6946, 6947, 6956 adaların bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan ve notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Fatih Arpa Emini Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih ilçesi, Arpa Emini Mahallesi, 1827 ada, 50, 51, 52 parseller ve Eski: 44 Yeni: 61 parselin bir kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Fatih Seyyid Ömer Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih ilçesi, Seyyid Ömer Mahallesi, 1440 ada, 32 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent lokantası açıyor! Yemek fiyatları nasıl olacak? İşte detaylar… 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilk kent lokantasını Fatih Çapa’da açacak. Tabldot usulü hizmet verecek lokantada yemeklerin uygun fiyatlı olacağı belirtildi.

İBB'den arsa alacaklara büyük müjde! Fatih'te satılık konut imarlı arsa fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Fatih ilçesindeki yer alan konut + konaklama alanı imarlı arsayı satıyor...

Eskişehir Kumlubey tramvay hattı açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Fatih, Zafer, Tunalı, Ömerağa Mahallelerini kent merkezi ve Şehir Hastanesi’ne bağlayan Kumlubel hattı hizmete açıldı. 

Keçiören Fatih Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Fatih Köprüsü'nün inşaatının yeniden başlayacağını söyledi...

Fatih şehir tiyatrosu Haberi

Fatih şehir tiyatrosu



Fatih Halkevi ve iki büyük şehir tiyatrosu


Şehir Tiyatroları'ndan biri Fatih'te diğeri de Taksim Meydanı'nda yapılacak


    Yapılması kararlaştırılan Fatih Halkevi binasının Atatürk Bulvarı'nın Saraçhanebaşı ile Aksaray arasındaki kısmı üzerinde inşası münasip görülmüştü. Bu hususta evvelce tespit edilen arsa, bazı sebeplerden dolayı, uygun görülmemiştir. Yeniden seçilen arsa, Parti ve Belediye tarafından elverişli görülmüştür. Parti, arsası intihab edilen Eyüp Halkevi'nden sonra Fatih Halkevi'nden sonra Fatih Halkevi'nin inşasına başlanacaktır. 

    Fatih Halkevi'nin karşısında ve Atatürk Bulvarı üzerindeki Bozdoğan Kemeri ile Fatih Cami arasındaki sahada da Belediye Sarayı yapılacak, büyük Şehir Tiyatrosu da bulvarın -Saraçhanebaşı'na göre- sağ tarafında ve Şehzade Cami ile...