04 / 05 / 2024

Fatih Seyit Ömer Mahallesi Zeminaltı Otopark Projesi

Fatih Seyit Ömer Mahallesi Zeminaltı Otopark Projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih İlçesi'nde yapılacak Zeminaltı Otopark Projesine ilişkin imar değişikliği askıya çıkarıldı..

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ali Kurt ve Mustafa İsmet Kurt ortaklığında kuruldu.

Fatih Seyyid Ömer Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih ilçesi, Seyyid Ömer Mahallesi, 1440 ada, 32 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Omarta Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Omarta Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te Ömer Taşar tarafından kuruldu.

Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih'te 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Tüysüz tarafından açıldı.

Artea İleri Yapı Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artea İleri Yapı Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Altunç, Seyit Fatih Altunç, Seyit Murat Altunç ve Seyit Ömer Altunç ortaklığında kuruldu.

Fatih Portakal'dan kişisel verilerinin sızdırılmasıyla ilgili Murat Kurum'a tepki!

Kişisel verilerinin neden bazı gazetelere sızdırıldığını soran, sorusu cevaplanmadığı için de CİMER'e başvuran gazeteci Fatih Portakal, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a tepki gösterdi...

Fatih Portakal kişisel verilerinin sızdırılmasıyla ilgili CİMER'e başvurdu!

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal kişisel verilerinin neden bazı gazetelere sızdırıldığına cevap istedi. Fakat cevap alamadı. Bunun üzerine gazeteci son çare olarak CİMER'e başvuru yaptı...

Mer Etüt Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mer Etüt Yapı Mimarlık Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Akif Bilgiç ve Fatih Yazıcı ortaklığında kuruldu. 

Fatih Öz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Öz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Özdemir ve Ömer Özdemir ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fatih Vezir Parkı imara açıldı!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Fatih Seyit Ömer Mahallesi’ndeki Vezir Parkı’ndaki projeleri, yapılaşmayı eleştirdi. İşte o haber...

Fatih Mustafa Nafi Parkı yenileniyor!

Seyid Ömer Mahallesi Mustafa Nafi Sokak’ta yer alan mevcut park, çevre sakinlerinin yoğun asayiş şikâyetleri ve yenileme talepleri doğrultusunda revize edilmek üzere Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından projelendirildi.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir için kültür merkezi yapılsın!

Darbe girişimi sırasında öldürülen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in abisi Doğan Halisdemir ''Kardeşim Ömer'in de okuduğu Fatih İlkokulu yenilensin ve yanında öğrenciler için bir kültür merkezi yapılsın istiyoruz. O eğitim kurumunun etrafında spor alanları ve kütüphane olsun.''dedi.

Rafia Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafia Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fouad Altabbaa tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Fatih, Seyyid Ömer Mahallesi, Bekirpaşa Camii Sokak'ta kuruldu.

Fatih Seyit Ömer Mahallesi Zeminaltı Otopark Projesi Haberi

Fatih Seyit Ömer Mahallesi Zeminaltı Otopark Projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih İlçesi, Seyit Ömer Mahallesi, 1722 ada, 52 parsel ( FTH-12 ) Zeminaltı Otopark Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 07 Aralık 2017 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı. İmar planı değişikliği 2 Nisan'da askıdan inecek.


İmar planı için...