29 / 04 / 2024

fatih terimin evi

fatih terimin evi

İtalya'da 11 Ağustos'ta Fiorentina ile oynanan maçın ardından soluğu hastanede alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Florya'ya taşındı.

Fatih Terim Sarıyer'de villa aldı!

Fatih Terim bu yaz başında İstanbul’un en özel sitelerinden biri olan Büyükdere’deki Dalyan Koru Villaları’nda bir villa satın aldı

Bakan Fatih Dönmez açıkladı: Doğalgaz ve elektrikte destek tutarı toplam 4 milyar lira!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez depremde evi ve işyeri yıkılan, orta ve ağır hasarlı vatandaşların depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz faturalarının silindiğini ve bu desteğin toplam tutarının 4 milyar TL olduğunu açıkladı.

Fatih'te 550 metrekare müstakil ev 8.6 milyon TL'ye icradan!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Kürkçibaşı Mahallesi, 843 ada 38 parselde yer alan 550 metrekarelik müstakil evi 8 milyon 590 bin TL'ye satıyor...

Fatih Portakal’ın evi için kiremit cezası! 

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal yaptığı açıklamada ''Kaçakçı' diyerek haber yapılan arazimde yıkım gerçekleşti! Ne mi oldu? Kiremit cezası verildi" dedi.

Fatih'te 8 milyon TL'ye icradan satılık ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Fatih İsak Paşa'da 3 katlı evi satışa çıkardı. Söz konusu evin satış bedeli 8 milyon TL olarak belirlendi.

Cibali Bilgi Evi, Medipol Üniversitesi'ne tahsis edildi!

Fatih Belediyesi'nin onrarım yaptıktan sonra bilg evi olarak kullandığı Cibali Bilgi Evi binası 10 yıllığına Medipol Üniversitesi'ne tahsis edildi.

Osmangazi Emek Taziye Evi’nin temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi'nin Emek Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde hayata geçirdiği Emek Taziye Evi'nin temeli atıldı. Taziye evi toplam bin 245 metrekare alan üzerine inşa edilecek.

Fatih Keçeci Karabaş Semt Konağı açıldı!

Fatih Belediyesi’nin 4’üncü semt konağı olan ve 6’ncı Bilgi Evi’nin de bünyesinde bulunduğu Hırka-i Şerif Mahallesi’ndeki Keçeci Karabaş Semt Konağı hizmete başladı.

Gökhan Özoğuz'dan eski taş evi restore ettirdiği haberlerine yanıt!

Gökhan Özoğuz, Nureddin Cerrahi Dergahı’na yakın olmak için Fatih’teki binasının yanında bulunan eski bir taş evi alıp restore ettirdiği haberlerine yanıt verdi.

Gökhan Özoğuz, Fatih'ten ev aldı!

Gökhan Özoğuz, Nureddin Cerrahi Dergahı’nın Fatih’teki binasına komşu oldu. Ünlü şarkıcının, binanın bitişiğindeki taş evi satın aldığı ortaya çıktı.Her iki binanın aynı bahçeyi kullanması da ilginç bir detay...

Evi Mimarlık İnşaat Otomotiv Petrol Gıda Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evi Mimarlık İnşaat Otomotiv Petrol Gıda Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fatih Özyılmaz tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Fatih'te satış memurluğundan 3 milyon TL'ye bahçeli ev!

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Fatih Cankurtaran Mahallesi'nde yer alan bahçeli evi 9 Aralık 2014 tarihinde Salı günü saat 10.30 ile 10.40 arasında satışa çıkarıyor.

Neşet Ertaş Bilgi Evi ve Spor Merkezi, Pendik Fatih'te açılacak!

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin yapımı süren 3 kültür merkezi, 2 ilkokul, 1 bilgi evi ve spor merkezi, 2 altgeçit, 1 cem evi ve kültür merkezi, izcilik kampı ve dolgu alan park çalışmalarını denetledi.

Fatih'te 1.1 milyon TL'ye icradan satılık bahçeli ev!

T.C. İstanbul 10. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Fatih ilçesi Beyazıt semtinde bulunan bahçeli kagir evi 1 milyon 100 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 20 Aralık 2012 Salı günü 14:00-14:10 saatleri arasında gerçekleştirilecek

fatih terimin evi Haberi

fatih terimin evi

İtalya'da 11 Ağustos tarihinde Fiorentina ile oynanan maçın ardından soluğu hastanede alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim başarılı bir operasyon geçirip belindeki fıtıklardan kurtuldu. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, doktorların istirahat etmesini önerdiği teknik adam çareyi Florya'ya taşınmakta buldu. Terim, teknik kadro için hazırlanan özel konutta kalmaya başlarken hem takımı yakından takip etme şansını buluyor hem de İstanbul trafiğinde yol çilesi yaşamıyor. Kontrolden geçen Terim'in iyi olduğu ve kendisini sıkıntıya sokacak bir sorunu kalmadığı...