18 / 05 / 2024

Fatih Üniversitesi Dumankaya

Fatih Üniversitesi Dumankaya

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, farklı platformlarda yürüttüğü projeler kapsamında üniversitelerle de yakın işbirliği içinde çalışmaya devam ediyor

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ek hizmet binası açıldı!

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin Fatih'te bulunan ek hizmet binası hizmete açıldı. 

Fatih Üniversitesi'nin arazisi bedelsiz mi tahsis edildi?

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’nin 29 dönümlük arazi üzerinde kurulan Fatih Üniversitesi’ne araziyi bedelsiz tahsis ettiği, üniversitenin de 11 yıl boyunca araziyi protokole aykırı biçimde kullandığı belirtiliyor. 

Cibali Bilgi Evi, Medipol Üniversitesi'ne tahsis edildi!

Fatih Belediyesi'nin onrarım yaptıktan sonra bilg evi olarak kullandığı Cibali Bilgi Evi binası 10 yıllığına Medipol Üniversitesi'ne tahsis edildi.

Fenerbahçe Fatih Üniversitesi'nin arazisine mi talip?

Fenerbahçe Yönetici Murat Özaydınlı, ''Kapatılan üniversitelerden birinin arazisi ve binaları ile Fenerbahçe Üniversitesine devredin, fetö'süz çağdaş eğitim garanti.''dedi.

Fatih Üniversitesi Sema Hastanesi kapatıldı!

İstanbul’un Maltepe ilçesindeki Dragos sahil yolundaki Fatih Üniversitesi Sema Hastanesi'ne el kondu. Hastane kapatıldı.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi'nin ek binası hizmete açıldı!

OHAL Kararnamesi kapsamında Hazineye devredilen Fatih Üniversitesi Sema Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek hizmet binası olarak yeniden hizmete başladı.

Kayhan Çavuşoğlu Dumankaya'daki görevinden ayrıldı!

Dumankaya İnşaat Pazarlama Direktörü Kayhan Çavuşoğlu görevinden ayrıldı. Yaklaşık 5 yıl Sinpaş GYO'da pazarlama müdürlüğü yapan Kayhan eğitimini Uludağ Üniversitesi'nde tamamladı.

Ali Dumankaya: Bu yıl konut kredi faizleri düşmez!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Ali Dumankaya, Sultanbeyli'deki Fatih Caddesi'nin İstanbul'un en değerli noktalarından biri haline geldiğini söyledi. Dumankaya, ''Ev almak için faizlerin düşmesi beklenmemeli'' dedi.

Leyla Dumankaya Kampüsü'ndeki işletmeler mühürlendi!

Süleyman Şah Üniversitesi’nin Leyla Dumankaya Kampüsü'ndeki işletmelerinin ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği ortaya çıktı. Kafeterya ve yemekhaneler mühürlendi. Görevlilere engel olmaya çalışan 4 üniversite yetkilisi ise gözaltına alındı.

Fatih Üniversitesi'nin plan değişikliği Büyükçekmece Belediyesi'ne gönderildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, İma Komisyonunun görüşü doğrultusunda oybirliğiyle aldığı karala, 2 yıl önce yapılan imar artışı ve fonksiyon değişikliğini iptal etti.

Fatih Bulut: Marmara Depremi sadece İstanbul'u etkilemez!

İstanbul Aydın Üniversitesi Afet Araştırma Merkezi (AFAM) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih Bulut, Marmara Bölgesi depremi için yalnızca İstanbul’u ele almanın yanlış olacağını belirtti.

Fatih Bulut: Marmara Bölgesi'nde büyük depremler görülebilir!

12 Kasım 1999'da yaşanan Düzce depreminin 15. yıldönümü nedeniyle açıklama yapan İstanbul Aydın Üniversitesi Afet Araştırma Merkezi (AFAM) Müdürü Yrd.Doç. Dr. Fatih Bulut, "Marmara Bölgesi'nde büyük depremler görülebilir" dedi

Yıldız Teknik Üniversitesi, Ali Dumankaya'ya Girişimcilikte Yılın Başarı Ödülü'nü verdi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mezunlar Derneği tarafından DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ‘Girişimcilikte Yılın Başarı Ödülü’ne layık görüldü. Tören, Yıldız Teknik Üniversitesi Barbaros Kampüsü Oditoryumu’nda gerçekleştirildi...

Fatih Üniversitesi Dumankaya Haberi

Fatih Üniversitesi Dumankaya

Üniversitelerin düzenlediği ve iş dünyasını bir araya getiren aktivite, söyleşi ve panellerde her yıl olduğu gibi Dumankaya İnşaat bu sene de öğrenciler ile bir araya geldi. 


Mayıs ayı başında Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencilerinin düzenlemiş olduğu 3. Girişimcilik Dünyasına Atılım Platformu’na konuşmacı olarak katılan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dumankaya, marka olma yolunda yaşadıkları süreçleri anlattı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği platformun “Sektörlerin Devleri” adlı oturumunda yer alan Halit Dumankaya, Dumankaya İnşaat’ın sektörde marka haline gelmesiyle ilgili geçirdiği süreci ve yaşam tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. 


Fatih Üniversitesi’nden “Yılın En İyi İnşaat Şirketi Ödülü” Dumankaya İnşaat’a…


Fatih Üniversitesi öğrencilerinin her yıl düzenlediği yılın en iyileri ödüllerinde Dumankaya İnşaat “Yılın En İyi İnşaat Firması” seçildi. 17 Mayıs Perşembe akşamı üniversitenin kampüsünde gerçekleştirilen etkinlikte ödülü almak...