22 / 05 / 2024

Fatih Ürek kim

Fatih Ürek kim

Fatih Ürek 1996'da Bodrum Türkbükü'nde site içinde 4 katlı, havuzlu bir villa almıştı. Ama yazlığı satma kararı aldı. Ürek villasına 400 bin euro istiyor.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Fatih Ürek Bodrum'daki 5 katlı villasını satıyor! Değerini gören gözlerine inanamayacak!

Yoğun bir iş temposunu bulunan ve yaz aylarını Bodrum'da geçiren sevilen sanatçı Fatih Ürek, evini satmaya karar verdi. Peki Fatih Ürek'in Bodrum'daki evinin değeri ne kadar? 

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

Özyürek Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyürek Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Özyürek, Mustafa Özyürek ve Yavuz Özyürek ortaklığında kuruldu.

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'e kim yardım ediyor?

Thodex vurgunun başrolü Faruk Fatih Özer hakkında iddialar gün geçtikçe değişiyor. Mafya ile bağlantı iddiaları ise her gün boyut değiştiriyor. Peki Thodex vurguncusu Fatih'e kim yardım ediyor?

Fatih Ürek: 3.5 milyon dolarlık evimi tefeciler aldı!

'Gelinim Mutfakta' programının sunucusu Fatih Ürek, kardeşi yüzünden 3,5 milyon dolarlık evini kaybettiğini açıkladı. Ürek, ''3.5 milyon dolarlık evimi tefeciler aldı'' diye konuştu.

Etiler Şamdan'ın yeni kiracısı Fatih Ürek oldu!

Etiler Şamdan'ın tahliyesinden sonra mülk sahibi olan ünlü şarkıcı Seda Sayan, mekan için akın dostu Fatih Ürek'le anlaştı.

Fatih Ürek, villasını 400 bin euroya satıyor!

Fatih Ürek 1996'da Bodrum Türkbükü'nde site içinde 4 katlı, havuzlu bir villa almıştı. Ama yazlığı satma kararı aldı. Ürek villasına 400 bin euro istiyor.

Kim Kardashian ve Kanye West ABD'deki evini satıyor!

Ün­lü çift Kan­ye West ve Kim Kar­das­hi­an, ABD'deki malikanesini satışa çıkarmaya karar verdi. Çif­tin sa­tış ge­rek­çe­si ola­rak Kar­das­hi­an’­ın şe­hir ha­ya­tın­dan uzak bir yer­de ya­şa­mak is­te­me­si gös­te­ri­li­yor.

2KV İnş.Yat.Tek.Med.Nal.Rek.Kır. Mob.Gıda Kim.Mad.Den.Loj.Eği.ve Dan.Hiz.İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2KV İnş.Yat.Tek.Med.Nal.Rek.Kır. Mob.Gıda Kim.Mad.Den.Loj.Eği.ve Dan.Hiz.İth.İhr.Tic.Ltd.Şti 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Fatih Saraç kimdir?

Fatih Saraç kim? Fatih Saraç, Bim'in yöneticilerinden midir? Fatih Saraç'ın Kasımpaşaspor'daki görevi nedir? Fatih Saraç, Habertürk ve Ciner Holding'teki görevi nedir? Fatih Saraç kimdir? İşte Fatih Saraç'ın biyografisi...

WhiteandSoft By Fatih Kıral yorganları soğuğu yatağınıza sokmuyor!

‘Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır' sözünü boşuna dememişler. Mart ayının yalancı güneşine aldanmak istemiyorsanız şimdiden önleminizi alın ve üzerinize her zaman sıcak tutacak WhiteandSoft By Fatih Kıral yorganlarından birini alın

Fatih Yedikule Konakları'nda teslimler ne zaman

Fatih Hacıevhattin Mahallesi'nde yükselen Yedikule Konakları projesinde konut teslimlerine kısa süre kaldı. 118 konutun bulunduğu projede ev fiyatları 290 bin liradan başlıyor

Fatih Ürek kim Haberi

Fatih Ürek kim

Fatih Ürek 1996'da Bodrum Türkbükü'nde site içinde 4 katlı, havuzlu bir villa almıştı. Her yıl Haziran-Eylül arasına çok sevdiği evinde geçiriyordu. Ama yazlığı satma kararı aldı. Nedeni komşularının villalarını günlük, haftalık kiraya vermesi ve gelen tatilcilerin çoluk çocuk gürültü yapmları. Fatih Ürek villasına 400 bin euro (yaklaşık 1 milyon 250 bin TL)...