03 / 05 / 2024

Fatih yatırım toplantısı

Fatih yatırım toplantısı

Fatih Belediyesi’nin Yenilikçi Projeleri Geliştirme Merkezi Programı YEPGEM ve BTM, girişimci ve yatırımcılarla buluştu. 

40'larında emekli olan çiftten yatırım tavsiyesi: Gayrimenkulle daha fazla para kazanabilirsiniz! 

Henüz 40'larında gayrimenkul, endeks fonları ve hisse senedi yatırımları ile erken emekli olan çift, yatırım tavsiyelerini sıraladı. İşte ayrıntılar...

Vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? Bu fiyatlardan alınmaz diyen de oldu, iyi kazandırdı diyen de!

Konut, dolar, altın, faiz, hisse yatırımlarının yanı sıra arsa yatırımı da sık sık gündeme geliyor. Peki vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? İşte sosyal medya platformu X'te "Arsa yatırımı yapıyor musunuz?" sorusuna verilen o yanıtlar...

Ünlü yatırım bankacısı Blair Effron gençleri uyardı: Bunları zaten yapay zeka yapacak! 

Dünyanın en büyük yatırım bankacılarından  Blair Effron gençlerin artık yazılım ve kodlamaları öğrenmesine gerek olmadığını bunların Yapay Zeka tarafından yapılacağını açıkladı.

Arsa yatırımında nelere dikkat edilmelidir?

Arsa yatırımı, belirli süreçlerden oluşur. Bu yatırım süreci için üç evre söz konusudur. Bu evrelerde dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Peki arsa yatırımında dikkat edilmesi gerekenler nedir? İşte arsa yatırımında dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili önemli detaylar...

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’ndan 100 milyon euroluk eurobond

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası sürdürülebilirlik alanında elde ettiği yabancı kaynaklara bir yenisini daha ekledi ve 100 milyon euro tutarında ilk sürdürülebilir Eurobond ihracını gerçekleştirmiş oldu.

Ibıs Group İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ibıs Group İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nazım Aghamalıyev tarafından kuruldu.

OSB'lerin yatırım alma süreci Yatırımlarda Devlet Yardımları kararıyla hızlanacak!

"Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar"da yapılan değişiklik ile OSB'lerin yatırım alma süreci hızlanacak. OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, kararın OSB'lere can suyu olacağını belirtti...

Kuzey Kıbrıs’a yatırım yapmanın avantajları nedir?

Kıbrıs, 9 bin 251 kilometrekare alana sahip Akdeniz’in üçüncü büyük adasıdır. Peki Kuzey Kıbrıs’a neden yatırım yapmalısınız? 

Kayseri Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım toplantısı gerçekleştirdi.

Tarıma dayalı yatırım projelerinde süre 1 Ağustos'a uzatıldı!

Kırsal kalkınma destekleri kapsamında tarıma dayalı yatırım projelerinin tamamlanma süresi 1 Nisan 2019 yerine 1 Ağustos 2019'a uzatıldı.

Gayrimenkul borsasıyla yabancı yatırım artacak!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, dijital gayrimenkul borsası sayesinde inanılmaz boyutlarda yabancı yatırım çekebileceklerini söyledi. 

EGİAD yatırımcıları İzmir'e çekiyor!

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD), İzmir'e yabancı ve yerli yatırımcıları çekmek için harekete geçti. EGİAD tarafından yatırım toplantısı gerçekleşti.

Pana Yatırım Holding basın toplantısı 20 Ekim'de!

İnşaat, enerji ve medya grubu olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren Pana Yatırım Holding, kısa ve uzun vadede ekonomik stratejilerini paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor. 

Fatih yatırım toplantısı Haberi

Fatih yatırım toplantısı

Fatih Belediyesi’nin Yenilikçi Projeleri Geliştirme Merkezi Programı YEPGEM ve BTM, girişimci ve yatırımcılarla bir araya geldi.  

Fatih Belediyesi Çatladıkapı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Okan Erhan Oflaz, İTO Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Yaşik, birçok yatırımcı ve girişimciler katıldı. Toplantının açılışında konuşan Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Okan Erhan Oflaz yaptı.

Fatih Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yatırımcılar, kendilerini cezbeden ve endüstriyel bir ürün haline getirebileceklerini düşündükleri projelerle ilgili olarak girişimcilerin daha geniş bilgi sunabilecekleri stantlarda buluştular.