15 / 05 / 2024

fatik

fatik

Tulip Adil Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, 28 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Ali Hasan Durğun ve Majd Jamal Omar Nsouli ortaklığıyla kuruldu...

İBB, Fatih'te konut alanı imarlı arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olmak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Fatik ilçesi, Nev Bahar Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Fatih Nev Bahar'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Kursan Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kursan Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Fatik Karakurt, Kenan Karakurt, Kerem Karakurt ve Muhammet Furkan Karakurt ortaklığında kuruldu. 

Futurlabor Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Futurlabor Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Fatik kalkan, Desiree Susanne Rodemann- Kalkan ortaklığında kuruldu.

fatik Haberi

fatik

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama seyahat taşıma rehberlik hizmetlerini yürütmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Fatih Fındıkzade Haseki Sultan Mahallesi Millet Caddesi NO:61/7 adresinde faaliyete geçirildi. 28 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ali Hasan Durğun ve Majd Jamal Omar Nsouli ortaklığıyla...