17 / 05 / 2024

Fatıma Abdrasulova

Fatıma Abdrasulova

BFK Yol Yapı İnş.Taah.Tarım Hayv. Finansal ve Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sariye Arslan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Küçükçekmece'de kuruldu.

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Özalp ve Fatıma Özalp ortaklığında kuruldu!

Dunia Yapı Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Dunia Yapı Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatıma Samıre ve Saıd Samıre ortaklığında kuruldu.

Rodos Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rodos Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Fatıma Mdalal, Mhamed Amer Mdalal, Omar M.A. Mdalal ortaklığında kuruldu.

Mta Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mta Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Fatıma Sultan S Albayrak ve Mücahit Albayrak ortaklığında kuruldu.

Auras Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Auras Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Fatıma Zohra Aouadı tarafından kuruldu.

Çongar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çongar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatıma Nur Çongar tarafından kuruldu.

Medıterra Mimarlık Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Medıterra Mimarlık Peyzaj Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ruveyda Elif Erdal ve Fatıma Şeyma Erdal ortaklığında kuruldu.

Taj İstanbul Emlak ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taj İstanbul Emlak ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatıma Kerbouche ve Sami Naem tarafından kuruldu. 

Era Proliz Yenilenebilir Enerji Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Era Proliz Yenilenebilir Enerji Üretim Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cengiz Özdemir, Cengiz Esmen ve Fatıma Zehra Çalışkan ortaklığında kuruldu. 

Akandil Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akandil Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatıma Zahra Kandıl tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi 'nde kuruldu.

BT Mimarlık Proje İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BT Mimarlık Proje İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Ömer Cengiz, Fatıma Betül Tunç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Akyol Plaza'da kuruldu.

Rıfat Hisarcıklıoğlu: İnşaat sektöründeki kazalar ders olmalı!

TİMFED (Tesisat İnşaat Malzemecileri Federasyonu) İnşaat sektöründeki riskler ve fırsatları değerlendirilmesi adına İstanbul’da sektörün önde gelenlerinin katıldığı büyük bir zirve gerçekleştirdi. Konu ile ilgili TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu konuşma

Rıfat Özbek Çeşme'de 3'üncü yastık mağazasını açacak!

Rıfat Özbek yastık mağazalarının üçüncüsünü Çeşme Alaçatı'da açacak

Fatıma Abdrasulova Haberi

Fatıma Abdrasulova

BFK Yol Yapı İnş.Taah.Tarım Hayv. Finansal ve Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sariye Arslan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Fatıma Abdrasulova Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Küçükçekmece'de kuruldu. 


BFK Yol Yapı İnş.Taah.Tarım Hayv. Finansal ve Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve...