20 / 05 / 2024

Fatma Arslan

Fatma Arslan

Özarz Girişim Yapı İnşaat Bilişim Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da kuruldu

RFA Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RFA Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Fatma Arslan tarafından kuruldu.

Fatma Toru, Meram'da kentsel dönüşümü anlattı!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Mahallemizde Başkan Var’ sloganıyla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Toru, kentsel dönüşüm projesinin bölgeyi baştan aşağı değiştireceğini ifade etti.

Ahmet Arslan'ın ihale borcu 3.2 milyon TL'ye yükseldi!

Ahmet Arslan, TMSF’den aldığı Salih Adası’ndaki malikanenin 300 bin liralık son taksitini ödemek yerine ihaleye katılmayı tercih edince borcu birden bire 3.2 milyon liraya yükseldi

Ahmet Arslan, Murat Demirel'in malikanesini ikinci kez aldı!

Egebank’ın eski patronu Murat Demirel’in borçlarına karşılık el konulan Bodrum Salih Adası’ndaki malikane ikinci kez ihaleye çıktı. Kazanan yine Arslan Şirketler Grubu Başkanı Ahmet Arslan.

Fatma Toru'dan Meramlılara yeni tesis müjdesi!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Alavardı sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Toru, Alavardı Mahallesi’nde bayanlara yönelik olarak projesini hazırladıkları tesisin ihalesini kısa bir süre içinde yapacaklarını müjdeledi.

Fatma Toru: Meram'da imar planlarının hepsini yeniden ele aldık!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkam Fatma Toru, "Mahallemizde Başkan Var" projesi kapsamında Durunday, Yorgancı ve Çandır mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Fatma Toru Meram'daki projeleri anlattı!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, “Mahallemizde Başkan Var” projesi kapsamında Durunday, Yorgancı ve Çandır mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Fatma Toru Meram'daki yatırımları anlattı!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram'ın çehresini değiştiren yatırımlara imza atan Meram Belediyesi'nin 1,5 yıllık süreçte geldiği noktayı düzenlediği gezi ile belediye meclis üyelerine anlattı.

Fatma Toru: Dönüşüm Bedesten Çarşısı'na değer katacak!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, tarihi Bedesten Çarşısı esnafıyla bir araya geldi. Başkan Toru, "Bedesten Çarşısı'ndaki düzenlemeden sonra bu bölgeye daha fazla değer katılmasını istiyoruz. " dedi.

Fatma Şahin, Gaziantep'deki projeleri anlattı!

İç savaşı nedeniyle yıkıma uğrayan Suriye’yi, Gaziantep ayağa kaldıracak. Belediye Başkanı Fatma Şahin “Savaş bitince o ülkeyi, yabancı yatırımcının merkezi bu şehir inşa edecek” dedi.

Dicle Begüm Arslan kimdir?

Mimar Dicle Begüm Arslan kimdir? Dicle Begüm Arslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Dicle Begüm Arslan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Dicle Begüm Arslan..

Çekmeköy Hacı Fatma Talip Kahraman Camii’nin temeli atıldı!

Çekmeköy'de hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapılan Hacı Fatma Talip Kahraman Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine; İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin de katıldı...

Fatma Toru Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı'nın inşaatını inceledi!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, geçtiğimiz aylarda temeli atılan Kovanağzı Kapalı Pazar alanı inşaatında incelemelerde bulundu. Toru Ağustos ayının sonlarına doğru Pazar yerinin hizmete açılacağının müjdeledi.

Fatma Arslan Haberi

Fatma Arslan

Özarz Girişim Yapı İnşaat Bilişim Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da kuruldu. Özarz Girişim Yapı İnşaat Bilişim Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarehane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özarz Girişim Yapı İnşaat Bilişim Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Yavuz Selim Mahallesi, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi,...