29 / 04 / 2024

Fatma Çelenk itibar yönetimi

Fatma Çelenk itibar yönetimi

Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk 3 - 4 Ekim tarihleri arasında Kadir Has Üniversite’sinde düzenlenen 2. Uluslararası İtibar Yönetimi Konferansı’ na katıldı...

Fatma Çelenk, Ant Yapı Genel Koordinatörü oldu!

İletişim sektörünün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk Genel Koordinatör olarak Ant Yapı ailesine katılırken, Yunus Bektaşoğlu da İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak atandı...

Fatma Çelenk, Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine getirildi!

Türkiye’nin en büyük proje geliştirme firmalarından ve uluslararası alanda en çok iş yapan 86 müteahhitten biri olan Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine sektörün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk getirildi...

Fatma Çelenk kimdir?

Uzun yıllardır Soyak Holding'te Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünü yürüten Fatma Çelenk görevinden ayrıldı. Peki Fatma Çelenk kimdir? 

Fatma Çelenk Soyak'tan ayrıldı!

2008 yılında Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü olan Fatma Çelenk görevinden ayrıldı...

Fatih Fatma Sultan Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İBB tarafından Fatih İlçesi, Fatma Sultan Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Fatma Şahin'den öğretmenlere konut müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir olarak öğretmenlere yönelik konut projesi üzerine çalıştıklarını belirtti.

Etimesgut Hacı Fatma-Niğmet Kahraman Camisi açıldı!

TBMM Başkanı Kahraman, Etimesgut'ta yaptırılan Hacı Fatma-Niğmet Kahraman Camisi'nin açılışını yaptı.

Emlakçılık sektörü yeni düzenleme ile itibar kazanacak!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, emlakçılık standartlarına yeni düzenleme ile sektörün hak ettiği itibarı kazanacağını söyledi..

Ali Baki Usta: Sektörün algısı çok kötü, itibarı yerlerde!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta gayrimenkul sektörüne ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Usta, "Sektörün algısı çok kötü, itibarı yerlerde" dedi.

İşte Fatma Girik'in Bodrum'daki müze evi!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, müzeyi anımsatan Bodrum’daki üç katlı evinin kapılarını ilk kez açtı. Fatma Girik, 3 katlı evinde 94 yaşındaki annesi ve çok sevdiği köpekleriyle yaşıyor.

Fatma Öztürk Gümüşsu Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

29 Mart 2017 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda, Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu seçildi.

Hançerli Fatma Sultan Medresesi restore edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi bakımsızlık ve yangınlarda büyük hasar gören Fatma Sultan Medresesi'ni restore etti.

İnegöl Fatma Göztepe Huzurevi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl'de inşa edilen Fatma Göztepe Huzurevi ve Aş Evi açıldı. Açılışa, İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala katıldı.

Fatma Çelenk itibar yönetimi Haberi

Fatma Çelenk itibar yönetimi

‘Sağlık, Finans ve İletişim Sektörlerinde Kurumsal İtibar Yönetimi’ ana başlığı çerçevesinde bu sene ikincisi düzenlenen konferansta, Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F.Fatma Çelenk  ‘Sosyal Sorumluluk ve İtibar Yönetimi’ panelinde oturum başkanlığı yaptı.


Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak Holding’in Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk, 3-4 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 2. Uluslararası İtibar Yönetimi Kaonferansı’nda ‘Sosyal Sorumluluk ve İtibar Yönetimi’ oturumuna başkanlık yaptı.


Giresun Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Murat Güreşçi, VİKO İnsan Kaynakları Direktörü ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kurul Başkanı Gülay Selki ve ERA Araştırma ve Danışmanlık Kurucu Ortağı Elvan Oktar’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘Sosyal Sorumluluk ve İtibar Yönetimi’ konulu oturumda, Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk yaptığı açış konuşmasında sosyal sorumluluk ve itibarın iç...