29 / 04 / 2024

Fatma Çelenk projeleri

Fatma Çelenk projeleri

Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk 3 - 4 Ekim tarihleri arasında Kadir Has Üniversite’sinde düzenlenen 2. Uluslararası İtibar Yönetimi Konferansı’ na katıldı...

Gaziantep projeleri RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda anlatılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te hayata geçirilen önemli projeleri “RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması”nda anlatacak.

Fatma Çelenk, Ant Yapı Genel Koordinatörü oldu!

İletişim sektörünün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk Genel Koordinatör olarak Ant Yapı ailesine katılırken, Yunus Bektaşoğlu da İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak atandı...

Fatma Çelenk, Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine getirildi!

Türkiye’nin en büyük proje geliştirme firmalarından ve uluslararası alanda en çok iş yapan 86 müteahhitten biri olan Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine sektörün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk getirildi...

Fatma Çelenk kimdir?

Uzun yıllardır Soyak Holding'te Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünü yürüten Fatma Çelenk görevinden ayrıldı. Peki Fatma Çelenk kimdir? 

Fatma Çelenk Soyak'tan ayrıldı!

2008 yılında Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü olan Fatma Çelenk görevinden ayrıldı...

Fatma Çelenk: Sürdürülebilir dünya isteği yaygınlaşmalı!

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Zirvesi’nde, Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, günümüzün en önemli konusu olan sürdürülebilirlik yaklaşımının geniş kitlelerce benimsenmesi için şirketlere büyük görev düştüğünü söyledi.

Fatma Güldemet Sarı: HES projeleri engelleniyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, "Türkiye'de yapılan her HES projesi, her rüzgar enerjisi projesi, her nükleer enerji projesi basına, kamuoyuna kötü yansıtılarak bir direnç oluşturularak engellenmeye çalışılıyor." dedi.

Fatma Toru Meram'daki projeleri anlattı!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, “Mahallemizde Başkan Var” projesi kapsamında Durunday, Yorgancı ve Çandır mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Fatma Şahin, Gaziantep'deki projeleri anlattı!

İç savaşı nedeniyle yıkıma uğrayan Suriye’yi, Gaziantep ayağa kaldıracak. Belediye Başkanı Fatma Şahin “Savaş bitince o ülkeyi, yabancı yatırımcının merkezi bu şehir inşa edecek” dedi.

Feridun Bilgin Gaziantep’in ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’i ziyaret etti, bakanlıkta gerçekleştirilen görüşmede, Bilgin’e Gaziantep’e yapılacak ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi.

Akıllı Yıldızlar şehri dijital platformda!

Soyak, ‘Akıllı Yıldızlar Şehri oyunuyla hem enerji tasarrufunu öğretiyor hem de sürdürülebilir yaşam yaklaşımını çocuklara aşılıyor. Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk “Soyak adı bugün artık sürdürülebilirlikle anılıyor.

Fatma Şahin: Yeşilvadi projesinde 702 konut tamamlanma aşamasına geldi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, bir ilçe belediyesinin yapacağı hizmetlerden çok daha büyük projeleri hayata geçirdiği için başkanımızı tebrik ediyorum” dedi...

Fatma Çelenk: Sosyal medyanın anahtarı içerik kraldır!

Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk 10 Nisan’da Eduplus tarafından düzenlenen 3. Yenilikçi Markalar Zirvesi’nde ‘Dijital Pazarlama, Sosyal Medya ve Reklam Stratejileri’ konulu oturuma konuşmacı olarak katıldı...

Fatma Çelenk projeleri Haberi

Fatma Çelenk projeleri

‘Sağlık, Finans ve İletişim Sektörlerinde Kurumsal İtibar Yönetimi’ ana başlığı çerçevesinde bu sene ikincisi düzenlenen konferansta, Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F.Fatma Çelenk  ‘Sosyal Sorumluluk ve İtibar Yönetimi’ panelinde oturum başkanlığı yaptı.


Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak Holding’in Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk, 3-4 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 2. Uluslararası İtibar Yönetimi Kaonferansı’nda ‘Sosyal Sorumluluk ve İtibar Yönetimi’ oturumuna başkanlık yaptı.


Giresun Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Murat Güreşçi, VİKO İnsan Kaynakları Direktörü ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kurul Başkanı Gülay Selki ve ERA Araştırma ve Danışmanlık Kurucu Ortağı Elvan Oktar’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘Sosyal Sorumluluk ve İtibar Yönetimi’ konulu oturumda, Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk yaptığı açış konuşmasında sosyal sorumluluk ve itibarın iç...