02 / 05 / 2024

Fatma Güldemet Sarı nerede 30 kasım

Fatma Güldemet Sarı nerede 30 kasım

30 Kasım 2015 tarihinde Fransa’ya gidecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın dönüşüne kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu vekâlet edecek.

Adana Belediye Evleri Mahallesi'nin dönüşümünde sona doğru!

AK Parti Adana Milletvekili, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Fatma Güldemet Sarı, Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindiğini belirtti.

Tapu memurlarının sorunları mecliste konu oldu!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Tapu müdürlüklerinde görev yapan personelin çeşitli sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal, sorularını Dönemin Çevre Ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'ya sordu.

Adana'daki kentsel dönüşüm projeleri ne olacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın yeni kabinede yer alamaması Adana'da hayal kırıklığı yarattı. Adana'daki belediyelerin bakanlıkta onay bekleyen kentsel dönüşüm projelerinin akibeti simdi merakla bekleniyor.

Denizli Gündoğdu Mahallesi’ndeki enkaza ilişkin soru önergesi hazırlandı!

Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Denizli'deki bir mahallenin yıkılmasından sonra ortaya çıkan enkaza ilişkin soru önergesi hazırladı. Arslan sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'ya sordu..

Avşa Adası Karadut Plajı yapılaşma sorunu TBMM'de!

Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Avşa Adası'nda 3652 sayılı Kanun kapsamında yıkılan yapılara ilişkin soru önergesi hazırladı. Tüm sorularını, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'ya iletti..

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Okmeydanı’nda tapu sorununun çözümü sonrasında kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, yasa üzerinde çalışıldığını belirterek, “Okmeydanı’nda dönüşüm 24 bin haneyi ilgilendiriyor, 5 bin 585 bina var” dedi.

Yollar ve binalarda engellilere yönelik düzenleme yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Goalball Turnuvası Kupa Töreni'nde yaptığı açıklamada yol, park, kaldırım ve binaların engellilere yönelik düzenlenmesi amacıyla yeni planlama yaptıklarını belirtti.

Yeni imar kanunu 2017 yılı başında hazır olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, yeni imar kanunun 2016 sonunda, 2017 yılı başında hazır olacağını belirterek, "Yeni düzenlemeyle beraber bediyeler arasında yaşanan haksız rekabet de sona erecek" dedi.

Güneydoğu'daki 7 bölge için yapılacak dönüşüme özel sektör davet edildi!

Fatma Güldemet Sarı, yeniden inşa edilecek Güneydoğu’daki 7 bölge için özel sektöre çağrıda bulundu. İstanbul’daki inşaat şirketlerini davet eden Sarı, “Özel sektörü özellikle davet ediyorum. Taş üstüne bir taş da siz koyun” dedi.

Kentsel dönüşümde öncelik eski binalar olmalı!

(KONUTDER) Başkanı Ömer Faruk Çelik ve DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, kentsel dönüşümün son 5-6 aydır çok hızlandığını bunda Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın önemli ‘icraat’ etkisi olduğunu söyledi.

Mahmut Tanal Çekmeköy'ün yol sorununu meclise taşıdı!

İstanbul'un Çekmeköy ilçesindeki kaldırım ve yol sorunu meclise taşındı. Konu ile ilgili olarak İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı tarafından yanıtlandırılmak üzere soru önergesi hazırladı..

Diyarbakır Sur'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Sur'daki yeniden inşa çalışmalarının duracağı iddiasına yanıt verdi. Bakan Sarı, "Sur ve bölgedeki diğer ilçelerimizin ve illerimizin imar ve inşası son hızıyla devam edecektir. " dedi.

Yabancılara gayrimenkul satışındaki 10 sorun mecliste!

İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi, ülkemizdeki yabancılara gayrimenkul satışı uygulamasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yedekçi sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'ya sordu..

Fatma Güldemet Sarı nerede 30 kasım Haberi

Fatma Güldemet Sarı nerede 30 kasım

Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 21. Taraflar Konferansına katılmak üzere; 30 Kasım 2015 tarihinde Fransa’ya gidecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet SARI’nın dönüşüne kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, Sağlık Bakanı Mehmet MÜEZZİNOĞLU’nun vekâlet etmesine karar...