03 / 05 / 2024

Fatma İpek Alp

Fatma İpek Alp

Dimak Turistik Tesisleri Anonim Şirketi, Sedat Kılavuz, Zeynep Sema Kılavuz, Ceylan Esin Kılavuz Melikoğlu, Fatma İpek Alp tarafından 4 milyon 748 bin TL'lik sermaye ile 28 Şubat'ta kuruldu.

Fatma Güldemet Sarı kimdir?

Mimar Fatma Güldemet Sarı, Ak Parti'den Adana Milletvekili Adayı oldu. Asıl mesleği mimarlık olan Fatma Güldemet Sarı kimdir? Fatma Güldemet Sarı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Fatma Güldemet Sarı...

Alp Gürkan'ın gayrimenkul satışının alacak önceliği Somalı madencilerin!

TBMM’de kabul edilen kanun maddesiyle, Soma Holding’in patronu Alp Gürkan’ın mallarına el koyan TMSF’nin satıştan elde edeceği gelir öncelikle Soma çalışanları için kullanılacak.

TMSF Alp Gürkan'ın taşınmazlarını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) işadamı Korkmaz Yiğit'ten olan alacakları nedeniyle, mallarına tedbir koyduğu Soma Holding'in patronu Alp Gürkan'a ait gayrimenkulleri satışa çıkardı.

TMSF'den, Alp Gürkan ve Kemal Gülman'a şok!

TMSF, işadamı Korkmaz Yiğit’ten olan alacakları nedeni ile, mallarına tedbir koyduğu Soma Holding’in patronu Alp Gürkan ve işadamı Kemal Gülman'a ait bazı gayrimenkulleri satışa çıkardı.

TMSF, Alp Gürkan'ın gayrimenkullerini satışa çıkardı!

TMSF, işadamı Korkmaz Yiğit’den olan alacakları nedeni ile, mallarına tedbir koyduğu Soma Holding’in patronu Alp Gürkan’a ait gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gürkan'a ait satışa konulan mülklerin toplam değeri 36 milyon TL seviyesinde.

Fatma Toru: Barınacak değil yaşanacak alanlar yapacağız!

Türkiye'nin ilk başörtülü belediye başkanlarından biri olan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru bir yılda büyük bir başarıya imza attı. Toru "Kentsel dönüşüm ve yenileme, daha sağlıklı ve güvenli yaşam alanlarının inşası için bir fırsattır" diye konuştu.

Alp Alkaş Gayrimenkul Merkezi'nin tanıtımı yapıldı!

Perakende gayrimenkul sektöründeki kariyerine devam ederken genç yaşta hayatını kaybeden Alp Alkaş anısına, JLL Türkiye ve Özyeğin Üniversitesi iş birliği ile istanbul'da hayata geçirilen merkez tanıtıldı.

Alp Alkaş Gayrimenkul Merkezi'nden yeni eğitim programı!

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi, Swissotel Mimosa salonunda bir etkinlik düzenleyerek gayrimenkul sektörü profesyonellerini, iş dünyasının duayen isimlerini ve Özyeğin Üniversitesi öğretim görevlilerini buluşturdu..

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 18 Mart'ta etkinlik düzenliyor!

JLL Türkiye’nin Ülke Başkanı Avi Alkaş'ın genç yaşta vefat eden oğlu Alp Alkaş anısına, oluşturulan Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi’nin düzenlediği etkinlik için sektörün önde gelen isimleri 18 Mart Çarşamba günü biraraya geliyor.

Apartmanda kedi-köpek besleyene para cezası mı kesilecek!

Ataköy’de bir blok yönetimi, apartman içi ve çevresinde kedi-köpek besleyen sakinlerini uyaran bir karar aldı. Kedi-köpek besleyene 250 TL ceza uygulanacağını, ödemeyenlere ise icra geleceğini bildirdi.

Fatma Şahin'e 120 milyon euro kredi yetkisi verilecek!

Sürdürülebilir Şehir Projesi kapsamında, Uluslar arası İmar ve Kalkınma bankasından, enerji, çevre, ulaşım ve planlama projelerinde kullanılacak 120 milyon Euro alt kredi anlaşmasını imzalamak için Fatma Şahin'e yetki verilecek.

Ahmet Vefik Alp'ten İstanbul trafiğini rahatlatacak projeler!

Dünya Mimarı Ahmet Vefik Alp'in yıllar önce "bunlar imkansız, uçuk şeyler" yorumlarıyla karşı karşıya kalan devasa projeleri günümüzde bir bir gerçek oluyor..

Fatma Tuba Yazıcı kimdir?

Fatma Tuba Yazıcı, dünyanın en zenginleri listesinde 1 milyar dolarlık servetiyle 1741. sırada yer alıyor. Peki, Fatma Tuba Yazıcı kimdir? İşte inşaat sektöründe de hizmet veren Diler Holding patronu Fatma Tuba Yazıcı..

Fatma İpek Alp Haberi

Fatma İpek Alp

Dimak Turistik Tesisleri Anonim Şirketi, Sedat Kılavuz, Zeynep Sema Kılavuz, Ceylan Esin Kılavuz Melikoğlu, Fatma İpek Alp tarafından 4 milyon 748 bin TL'lik sermaye ile 28 Şubat'ta kuruldu. 


Dimak Turistik Tesisleri Anonim Şirketi iş konusu; Turizm konalarında otel, motel, tatil köyü işletmek. Turizm konularında günübirlik tesisler, karavan ve kamping işletmek.


Dimak Turistik Tesisleri Anonim Şirketi adres: Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, İnönü Caddesi, Sümko Sitesi, No:91/M. K-4 Blok Kat:1...