05 / 05 / 2024

Fatma Karakaş

Fatma Karakaş

Fore Zemin Etüd İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 18 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Fatma Karakaş tarafından kuruldu...

Fatma Şahin: MIPIM'de şehrimi pazarlayacağım!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin , "MIPIM’de hem şehrimin CEO’su olarak şehrimi pazarlayacağım hem de odak nokta kentsel dönüşüm üzerinden bu pazarlamayı yapacağım.” dedi.

Fatma Şahin: TOKİ bizim en büyük paydaşımız!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaptığı açıklamada: "TOKİ bizim en büyük paydaşımız." dedi.

Fatih Fatma Sultan Mahallesi imar tadilatı askıya çıktı!

Fatih İlçesi'ne bağlı Fatma Sultan Mahallesi'ndeki bazı parsellere ilişkin koruma amaçlı uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı..

Fatih Fatma Sultan Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İBB tarafından Fatih İlçesi, Fatma Sultan Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Fatma Şahin'den öğretmenlere konut müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir olarak öğretmenlere yönelik konut projesi üzerine çalıştıklarını belirtti.

Etimesgut Hacı Fatma-Niğmet Kahraman Camisi açıldı!

TBMM Başkanı Kahraman, Etimesgut'ta yaptırılan Hacı Fatma-Niğmet Kahraman Camisi'nin açılışını yaptı.

Mimar Baran Karakaş konut projesi yapıyor!

İnşaat sektöründe tasarımını gerçekleştirdiği özgün ve fonksiyonel projelerle tanınan Mimar Baran Karakaş, son yıllarda mimar kimliğinin yanında adından sıklıkla yatırımcı olarak gerçekleştirdiği projelerle de söz ettiriyor..

İşte Fatma Girik'in Bodrum'daki müze evi!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, müzeyi anımsatan Bodrum’daki üç katlı evinin kapılarını ilk kez açtı. Fatma Girik, 3 katlı evinde 94 yaşındaki annesi ve çok sevdiği köpekleriyle yaşıyor.

Ramazan Karakaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ramazan Karakaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi dün Sultangazi’de 1 milyon 114 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Karakuş tarafından kuruldu.

Fatma Öztürk Gümüşsu Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

29 Mart 2017 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda, Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu seçildi.

Hançerli Fatma Sultan Medresesi restore edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi bakımsızlık ve yangınlarda büyük hasar gören Fatma Sultan Medresesi'ni restore etti.

İnegöl Fatma Göztepe Huzurevi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl'de inşa edilen Fatma Göztepe Huzurevi ve Aş Evi açıldı. Açılışa, İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala katıldı.

Fatma Şahin'den FETÖ'nün arsa bağışı iddiasına açıklama!

Kayyuma devredilen Naksan Holding'in sahiplerinin 50 milyon TL'lik arazi bağışladı iddiasına Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den açıklama geldi. Şahin, arsa hakkında ''Yapılanlar bağış değil, kentsel dönüşüm kararma istinaden yapılmış bir iş" diye konuştu.

Fatma Karakaş Haberi

Fatma Karakaş

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Mecidiyeköy Ortaklar Caddesi Akalın Apartmanı NO: 9 Kat: 3 Daire: 6 adresinde faaliyete geçirildi. 18 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Fatma Karakaş tarafından...