01 / 05 / 2024

Fatma Meltem Mermer

Fatma Meltem Mermer

Mersey Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi, Yüksel Mermer, Yücel Mermer, Süleyman Çetinsaya, Zafer Murat Mermer, Fatma Meltem Mermer, İsmail Erdem tarafından 16 milyon 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mersay Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mersay Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Yüksel Mermer, Yücel Mermer, Süleyman Çetinsaya, Zafer Murat Mermer, Fatma Meltem Mermer, İsmail Erdem tarafından 1 milyon 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kırşehir Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi yıkılıyor!

Kırşehir Belediyesi tarafından projelendirilen TOBB, TESK ve TESKOMB' un katkıları ile inşaat çalışmaları devam eden Cumhuriyet tarihinin ilk külliyesi olacak Ahi Evran Külliyesi 2. etap çalışmaları sürüyor.

Ordu'ya 70 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, TV 52’de canlı yayınlanan “Başkanın Günlüğü” programına konuk olarak Fatma Meltem Naz Yılmaz’ın sorularını cevapladı. İşte Başkan Enver Yılmaz'ın açıklamaları...

Kırşehir Fatma Muzaffer Mermer Kız Lisesi yıkılacak mı?

Yıkılmayı bekleyen Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi kaderine terk edildi. Kırşehir’de Ahi Evran Mahallesi’nde bulunan ve halen boş olan Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi binası yıkılacağı günü bekliyor.

Isparta'da mermer ocağında göçük meydana geldi!

Isparta ' nın Eğirdir İlçesi Akpınar Köyü yakınlarındaki bir mermer ocağında göçük meydana geldiği, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevkedildiği bildirildi...

Fatma Hatun Evleri'nde teslimler başladı!

Cazip konumu ve fiyatlarıyla dikkat çeken Fatma Hatun Evleri'nde teslimler başladı.Tamamı 178 metrekare 3+1 dairelerden meydana gelen Fatma Hatun Evleri Samsun İlkadım Karasamsun Mahalesi’nde inşa ediliyor...

Mermer ve doğaltaş sektöründe katma değer hareketi başladı!

İtalya'nın Verona şehrinde düzenlenen Uluslararası Marmomacc Taş, Tasarım ve Teknoloji Fuarı'na İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) milli katılım gösterdi. Mermer ve doğaltaş sektöründe katma değer hareketi başladı...

Fatma Şahin: Örnek şehir olmaya kararlıyız!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük, ülkemizin de 6’ncı büyük şehri olan Gaziantep, sanayi ve ticari yapısıyla da Türkiye ekonomisinin önemli güçlerinden biri” dedi.

Yağlıca'da köy sakinlerinden mermer ocağı protestosu!

Yığılca ilçesinde inşaatına başlanan mermer ocağını protesto eden köy sakinleri, sondaj makinesinin çalışmasına da izin vermedi. Köy sakinleri, ikna çabalarına rağmen oturma eylemini hala sürdürüyor.

Marmara Adası, mermer adası!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, mermer ocaklarının tehdidi altındaki Marmara Adası’nda 41 adet mermer işletmesinin olduğunu açıkladı. Bakan Yıldız, 11 mermer ocağında faaliyetlerin durdurulduğunu belirtti.

Citylux İnşaat Turizm Gıda Mermer Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Citylux İnşaat Turizm Gıda Mermer Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A. A. Yousef Salem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu.

Fatma Şahin, Gaziantep'te uydu kent için ilk adımı attı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in önemli sıkıntılarından birisi olan konutlaşma ve kentleşme alanlarına geniş kapsamlı bir çözüm getirme hedefiyle uydu kent projesi için ilk adımı attı.

Toki Başkanı Turan'dan Fatma Toru'ya ziyaret!

Mehmet Ergün Turan, TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, TOKİ Uygulama Daire Başkanı Ömer Faruk Karabayır ve Uygulama Şube Müdürü Kazım Bayburt ile birlikte Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'yu ziyaret etti.

Mermer ihracatı yüzde 50 azaldı!

AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şehitoğlu, "Mermer ve doğal taş madenciliği sektöründeki blok ihracatının keskin bir şekilde yüzde 50 daralması, ülkemizin büyümesinin yavaşlamasına doğrudan etken olan bir durumu ortaya çıkardı" dedi...

Fatma Meltem Mermer Haberi

Fatma Meltem Mermer

Mersey Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi, Yüksel Mermer, Yücel Mermer, Süleyman Çetinsaya, Zafer Murat Mermer, Fatma Meltem Mermer, İsmail Erdem tarafından 16 milyon 200 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu. 


Mersey Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi'nde Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Mermer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Mermer, Yönetim Kurulu Üyeleri ise Süleyman Çetinsaya, Zafer Murat Mermer, Fatma Meltem Mermer, İsmail Erdem olarak belirlendi.


Mersey Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; a)      Alışveriş ve iş merkezleri otel, motel, hostel, camping, mokamp, pansiyon, tatil köyü, termal istasyonları, plaj, lokanta, kafeterya gibi konaklama, dinlenme ve eğlenme tesisleri ile gezi, yiyecek ve içecek yerleri, spor ve turistik tesisler inşası, kurulması, alımı, satımı, kiralanması  ve işletilmesi,  b)      Yurt içinde ve...