06 / 05 / 2024

Fatma Meral Güriç

Fatma Meral Güriç

Meryapı Mimarlık İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi, Fatma Meral Güriç tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Eylül'de Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Cmb Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Cmb Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Başgürboğa tarafından kuruldu.

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

Gen Harita Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gen Harita Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nur Günaydın tarafından kuruldu.

Fatma Nur Gökman kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında?

Hitit Bilgisayar Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Nur Gökman kimdir? Kaç yaşında? Fatma Nur Gökman  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Fatma Nur Gökman'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Fatma Nur Gökman'ın hayatına dair merak edilenler.

Bosphorus Global İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Global İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Meral Günay tarafından kuruldu.

Gas Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gas Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50  bin TL sermaye bedeli  ile FATMA Sedef    Güllüoğlu tarafından kuruldu.

Gürişim İnşaat Hırdavat Madeni Yağ Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gürişim İnşaat Hırdavat Madeni Yağ Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Şamlı tarafından kuruldu.

Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir?

Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir? Fatma Öztürk Gümüşsu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatma Öztürk Gümüşsu'nun biyografisi...

Fatma Öztürk Gümüşsu, Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu'nun, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun seçilmesine karar verildi.

Elazığ'da eğri duran Mavi Göl apartmanına oturulabilir denilmiş!

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde yıkılan Mavi Göl apartmanıyla ilgili şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıkmıştı. Mavi Göl apartmanı, eğri durmasına rağmen 'az hasarlı', 'oturulabilir' raporu almış...

Fatma Gül Çevik, Pera GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ayşegül Bensel'in Yönetim Kurulu'ndaki görevleri saklı kalmak üzere yalnızca Genel Müdürlük görevinden ayrılması nedeniyle yerine şirketin Proje Müdürü Fatma Gül Çevik genel müdür olarak atandı...

Fatma Öztürk Gümüşsu yeniden Avrasya GYO Başkanı oldu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Çiğdem Öztürk Pulatoğlu seçildi...

Güriş Limited Şirketi Merkezi Ukrayna İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Güriş Limited Şirketi Merkezi Ukrayna İstanbul Merkez Şubesi bugün Beşiktaş'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Fatma Meral Güriç Haberi

Fatma Meral Güriç

Meryapı Mimarlık İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi, Fatma Meral Güriç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de kuruldu. 


Meryapı Mimarlık İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.   b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.   c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...