18 / 05 / 2024

Fatma Nihal Arkayın ev

Fatma Nihal Arkayın ev

90 yaşındaki Fatma Nihal Arkayın kentteki iki katlı evini kültür ve eğitim merkezi yapılmak üzere Aydın Lisesi Mezunları Derneği’ne bağışladı, Arkayın Aydın Lisesi'nin bende ayrı bir yeri var" dedi.

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Fatma Girik mal varlığını kime bıraktı?

Uzun yıllardır Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan Fatma Girik hayata veda etti.  Peki Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik mal varlığını kime bıraktı?

Demet Akalın Fatma Teyze'ye yeni evini teslim ediyor! 

Manavgat'ta çıkan yangında evini kaybeden Fatma Teyze'ye yeni ev sözü veren şarkıcı Demet Akalın sözünü tutarak yeni evini inşa ettirdi. 

Fatma Girik Bodrum'daki villasını satıyor!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Fatma Girik uzun süredir Bodrum'da yaşıyordu. İstanbul'a dönüş kararı alan Girik Bodrum'daki lüks villasını 32 milyon TL'ye satıyor.

Akgün Stil Door Çelik Kapı Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Stil Door Çelik Kapı Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatma İmren Akgün tarafından kuruldu.

Fatma Girik mal varlığını yeğeni Ahu Turanlı’ya bırakacak!

Yeşilçam oyuncusu Fatma Girik’in vasiyetnamesini hazırladığı ve mal varlığının büyük kısmını yeğeni Ahu Turanlı’ya bırakacağı iddia edildi.

Demirkıran Çelik Yapı İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Çelik Yapı İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Günaydın tarafından kuruldu...    

Fatma Kaplan'dan Cedit kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

İzmit Belediyesi'nin 207 milyon 749 bin 549 lira borcu olduğunu söyleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan "Yakında Cedit’teki kentsel dönüşümde neler olduğunu hep birlikte göreceğiz" dedi.

Fatma Şahin yeni şehircilik anlayışını tanımladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni şehircilik anlayışının insana ve çevreye duyarlı bir bakışla geliştiğini söyledi.

Fatma Toru: Meram dönüşümle değişti!

Konya Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 4 yıl önce başladıkları projelerin büyük bir kısmının bu yıl içinde tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi. Toru, yatırımlarla Meram'ın bambaşka bir çehreye büründüğünü anlattı.

Meram'daki konut hamleleri vatandaşın yüzünü güldürdü!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen konut hamlelerinin, vatandaşların yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun kız kardeşi Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti...

Emir Arkayın İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Emir Arkayın İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Emir Arkayın tarafından kuruldu. 

Fatma Nihal Arkayın ev Haberi

Fatma Nihal Arkayın ev


Aydın'ın seçilmiş ilk Belediye Başkanı Ahmet Emin Arkayın'ın 90 yaşındaki kızı Fatma Nihal Arkayın, kentteki iki katlı evini eğitim ve kültür merkezi yapılmak üzere Aydın Lisesi Mezunları Derneği'ne bağışladı. Lise olarak eğitim ve öğrenime başlamasının 65'inci yılında Aydın Lisesi, anlamlı bir olaya ev sahipliği yaptı. Lisenin ilk mezunlarından olan ve mezun olmasının ardından okulda kimya öğretmenliği yapan Fatma Nihal Arkayın, düzenlenen törenle kentteki iki katlı evini Aydın Lisesi Mezunları Derneği'ne (ALMED) bağışladı. Bağışı isteyerek ve severek yaptığını kaydeden Arkayın, "Yaptığımız bu bağışı inşallah sizler devam ettirirsiniz. Buna güveniyorum. Aydın Lisesi'nin bende ayrı bir yeri var. Aydın liseli olmanın şahane bir duygu olduğunu şimdi bir kez daha anladım" dedi.


Kültür ve eğitim merkezi

Arkayın'ın iki katlı evini derneğe bağışlayarak büyük bir insani...