10 / 05 / 2024

Fatma Özkaş

Fatma Özkaş

Tuzla Konak Hotel İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Özkaş ve Yalçın Yıldırım tarafından 3 Mayıs'ta 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Fatma Şahin: Mültecilerin gelmesiyle ev fiyatları yükseldi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ''Mülteciler gelmeye başlayınca ev fiyatları ve kiralar yükseldi.Şimdi 50 bin konutlu bir şehir kurma projesinin temelini attık''dedi.

Bursa Hançerli Fatma Sultan Medresesi kültür merkezi oluyor!

Bursa'daki Hançerli Fatma Sultan Medresesi Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla ilk günkü özgün yapısıyla gün yüzüne çıktı.

Fatma Şahin: Sarısalkım'a gökdelen isteniyor, yapamam!

15 Temmuz darbe girişimi sonrası yayın politikasında gösterdiği duruşu nedeniyle ekibiyle birlikte Gazetemize teşekkür ziyaretine gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile bu vesileyle kentin sorunlarını konuştuk...

Fatma Şahin: 50 bin konutluk yeni bir şehir inşa etmeye başladık!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin "50 bin konutluk yeni bir şehir inşa etmeye başladık. Ve bunu kendi vatandaşımıza, işimize inşa etmeye başladık yeni sorun alanlarına karşı sürekli sorun üreten bir mekanizma değil." dedi.

Ruto İnşaat'ın acı günü! Fatma Diker vefat etti!

Ruto İnşaat'ın Onursal Başkanı Cemal Diker'in 75 yıllık eşi Fatma Diker 7 Mayıs Cumartesi günü vefat etti. Fatma Diker'in cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çengelköy Mezarlığı'ndaki Kerem Aydınlar Camii'nden defnedilecek.

GİT İnşaat'ın acı günü! Fatma Boz vefat etti!

GİT Girişim İnşaat Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Atilla Boz'un eşi Fatma Münevver Boz vefat etti. GİT Girişim İnşaat Ticaret A.Ş. Boz'un vefatı üzerine taziye ilanı yayınlattı.

Fatma Toru: Kentsel dönüşüm popülaritesini koruyacak!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, “Çünkü burada harita mühendisliğinin ilgi alanı olan imar uygulamaları, arazi ölçümleri ve son yıllarda Gündem olan kentsel dönüşüm alanlarında önemli çalışmalar yapıyoruz. " dedi.

Kurbağalıdere ihalesini 50.9 milyon TL'ye Özka İnşaat aldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Kurbağalıdere için "davetli" ihale düzenledi. Kurbağalıdere'yi pis görüntü ve kokudan kurtaracak, eksik işlerin tamamlanması işini, ihaleye davet edilen 6 firmadan Özka İnşaat A.Ş aldı.

Fatma Güldemet Sarı: Bakanlığımız şehrin dokusuna önem veriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı "Bakanlığımız yatırımlarında, şehrin tarihi dokusuna uygun yapılar yapılmasına önem verilmektedir." diye konuştu.

Fatma Güldemet Sarı: Sur'a konut da yapılacak otel de!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakam Fatma Güldemet Sarı, önceki gün katıldığı bir televizyon programında, terörün yakıp yıktığı il ve ilçelerde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Fatma Güldemet Sarı, Ekonomi Bakanlığı'na vekalet edecek!

Bugün Amerika Birleşik Devletleri'ne gidecek olan Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'ın dönüşüne kadar Ekonomi Bakanlığı'na, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın vekâlet etmesine dair tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Fatma Güldemet Sarı: Türkiye'de sürekli büyümenin mimarı müteahhitlerdir!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı MIPIM'de inşaat sektörünün aktörlerini yemekte buluşturdu. Yemeğe katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, "Türkiye'de kesintisiz büyümenin mimarı müteahhitlerdir" dedi

Fatma Güldemet Sarı MIPIM fuarına katıldı!

Türk firmaları ve belediyelerinin adeta çıkarma yaptığı Mipim Fuarı’na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, “Dünya Türkiye’nin gücünü ve potansiyelini keşfediyor” dedi.

Fatma Özkaş Haberi

Fatma Özkaş

Tuzla Konak Hotel İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Özkaş ve Yalçın Yıldırım tarafından 3 Mayıs'ta 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. Tuzla Konak Hotel İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Tuzla Konak Hotel İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Tuzla, Postahane Mahallesi, Manastır Yolu...