27 / 07 / 2024

fatma şahin tarafından açılan ilkokulun adı ne

fatma şahin tarafından açılan ilkokulun adı ne

Uzun yıllar Akyol Mahalle Muhtarlığı yapan merhum Fevzi Uslu'nun oğulları Bülent ve Beyhan Uslu kardeşler babaları Fevzi ile anneleri Emine adına Akkent Mahallesi'nde yaptırdıkları ilköğretim okulu eski Bakan Fatma Şahin tarafından törenle açıldı...

Gaziantep Kuzey Şehir'in yol çalışmalarında son durum!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından hazırlanan ve 50 bin konutu kapsayan Gaziantep Kuzey Şehir Projesi’nin altyapı ve yol çalışmaları sürüyor.

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi’nin altyapı çalışmaları sürüyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından hazırlanan ve 50 bin konutu kapsayan Gaziantep Kuzey Şehir Projesi’nin altyapı ve yol çalışmaları sürüyor.

TOKİ'nin Gaziantep'teki 50 bin konutluk projesi tanıtıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından hazırlanarak hayata geçirilen, 50 bin konutluk projenin tanıtımını Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptı.

Fatma Şahin Düzbağ Barajı hakkında bilgi verdi!

GASKİ tarafından yürütülen Düzbağ Barajı ve İsale hattı projesi ile ilgili bilgi veren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin projenin tamamlanmasıyla Gaziantep’in daha kaliteli ve ucuz suya kavuşacağını söyledi.

Fatma Şahin'den Gaziantep'e 50 bin konut müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin önemli sorunlarının başından gelen konut açığını gidermek için belediyenin 50 bin konut yapacağının müjdesini verdi.

Edirne'de hayırseverler tarafından yapılan cami açıldı!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Havsa ilçesine bağlı Osmanlı köyünde hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan caminin açılışını yaptı. Vali Şahin, açılışta yaptığı konuşmada insanların hayır yapmakta yarışması gerektiğini söyledi.

Fatma Şahin'e 120 milyon euro kredi yetkisi verilecek!

Sürdürülebilir Şehir Projesi kapsamında, Uluslar arası İmar ve Kalkınma bankasından, enerji, çevre, ulaşım ve planlama projelerinde kullanılacak 120 milyon Euro alt kredi anlaşmasını imzalamak için Fatma Şahin'e yetki verilecek.

Fatma Şahin, Gaziantep'te uydu kent için ilk adımı attı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in önemli sıkıntılarından birisi olan konutlaşma ve kentleşme alanlarına geniş kapsamlı bir çözüm getirme hedefiyle uydu kent projesi için ilk adımı attı.

ECE Holding tarafından satın alınan ISVEA, ödüle doymuyor!

ECE Holding tarafından geçen sene satın alınan vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markalarından ISVEA, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından A'Design Award’ta 6 ödüle birden layık görüldü...

Kentpark, TripAdvisor tarafından mükemmellik sertifikası aldı!

Kentpark, TripAdvisor tarafından mükemmellik sertifikası aldı. Dünya genelinde gezi ve konaklama konusunda internet bazında insanları bir araya getiren TripAdvisor katılımcıların verdikleri puan ve yaptıkları yorumlar üzerinden değerlendirmede bulunuyor.

Güler Infinity Site İnşaat tarafından hayata geçiriliyor! Eylül 2015 teslim!

Site İnşaat tarafından hayata geçirilen Güler Infinity projesinin örnek dairesi hazırlandı. 2015 yılının Eylül ayında teslim edilecek projede 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.

İhlas Vakfı tarafından yaptırılan Tokat öğrenci yurdu açıldı!

İhlas Vakfı tarafından dört yıldızlık otel kalitesinde 7 katlı ve 105 öğrenci kapasiteli inşa edilen yurdun her odası 3 ile 4 kişi kalacak şekilde tasarlandı.

Denetim firmaları, inşaatı yapan firma tarafından belirleniyor!

Yaklaşık 18 bin insanın hayatını kaybettiği Marmara depreminin üzerinden 15 yıl geçmesine rağmen yapı denetimleri sağlıklı yapılmıyor. Hâlâ yapı stoğunun yenilenmesinde sıkıntılar bitmedi. Denetim firmaları, inşaatı yapan firma tarafından belirleniyor.

fatma şahin tarafından açılan ilkokulun adı ne Haberi

fatma şahin tarafından açılan ilkokulun adı ne


Uzun yıllar Akyol Mahalle Muhtarlığı yapan merhum Fevzi Uslu'nun oğulları Bülent ve Beyhan Uslu kardeşler babaları Fevzi ile anneleri Emine adına Akkent Mahallesi'nde yaptırdıkları ilköğretim okulu eski Bakan Fatma Şahin tarafından törenle açıldı. Okulun yapımındaki tüm harcamaları Uslu ailesi yaptı. 



Akkent Mahallesi'nde bulunan ve Bülent ve Beyhan Uslu tarafından anneleri ve babaları adına yaptırılan Emine Fevzi Uslu İlkokulu açılış törenine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in yanı sıra; Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep milletvekilleri Derya Bakbak, Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan törende, anaokulu öğrencileri katılımcılara koro halinde şarkılar söyledi. Anaokulu öğrencilerinin ardından ise ortaokul...