28 / 04 / 2024

fatma toru imar planı açıklaması

fatma toru imar planı açıklaması

50 milyon metrekarelik alanda imar planlarını yenilediklerini kaydeden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Bu planlama, belediyemizin kurulduğu günden günümüze kadar yapılan planlamaların hepsine denk bir çalışmadır” dedi.

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir’in yıllardır çözüm bekleyen İnciraltı imar sorunu için harekete geçildi.AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ile bir araya geldi.

Gaziantep'e imar düzenlemesi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitkamil'e bağlı Seyrantepe Mahallesi’ne gitti. Mahallede yer alan taş ocağı olarak kullanılan mağaraların yıkılarak imar düzenlemesi yapılacağını da müjdeledi.

Fatma Toru: Meram dönüşümle değişti!

Konya Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 4 yıl önce başladıkları projelerin büyük bir kısmının bu yıl içinde tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi. Toru, yatırımlarla Meram'ın bambaşka bir çehreye büründüğünü anlattı.

Meram’ın konut hamleleri yüzleri güldürdü!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Projelerimizle, sadece konut değil yaşam alanları ile Konya ve ülkemiz için artı değerler üretiyoruz” diye açıklama yaptı.

Meram'daki konut hamleleri vatandaşın yüzünü güldürdü!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen konut hamlelerinin, vatandaşların yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Konya Meram'ın yeni merkezi yıl sonunda açılacak!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Hatıp Caddesi üzerinde inşa edilen komplekste incelemelerde bulundu. Projenin yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor. 

Meram'daki cami inşaatı hızla sürüyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi'ndeki Şehit Erol Olçok Parkı içerisinde vatandaşların talebi üzerine inşa edilen cami inşaatını gezdi..

İmar barışına 2 milyon kişi başvurdu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Fatma Varan, Bilecik'te katıldığı bir programda imar barışıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İmar barışının yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Varan, "8 Haziran'dan bu yana 2 milyona aşkın başvuru var'' dedi.

Fatih Fatma Sultan Mahallesi imar tadilatı askıya çıktı!

Fatih İlçesi'ne bağlı Fatma Sultan Mahallesi'ndeki bazı parsellere ilişkin koruma amaçlı uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı..

Fatih Fatma Sultan Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İBB tarafından Fatih İlçesi, Fatma Sultan Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Konya Meram'da 100 yıl konuşulacak dönüşüm!

Konya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin detaylarını paylaştı. Toru, ''Önümüzdeki 100 yıl boyunca konuşulacak bir dönüşümdür" diye konuştu.

Konya'da kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Konya'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Larende Yokuşu'nda yıkımlar başladı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru kentsel dönüşüm projelerini yerinde inceledi.

Konya Şükran Mahallesi’nde kentsel dönüşüm tamamlanıyor!

Konya Meram'da yapımı süren kentsel dönüşüm projesi Belediye Başkanı Fatma Toru tarafından incelendi. Toru, yıkım, uzlaşma süreçlerinin sona yaklaştığını belirtti.

fatma toru imar planı açıklaması Haberi

fatma toru imar planı açıklaması


Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Mahallemizde Başkan Var” projesi kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Saadet Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya Başkan Toru ile birlikte AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Efe, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, Öğretmenevleri, Pirebi, Saadet ve Kurtuluş Mahallelerinden çok sayıda vatandaş katıldı.


AHMET ÖZCAN SPOR KOMPLEKSİ

Konya’da ilk kez yapılan plebisit neticesinde ortaya çıkan spor kompleksi inşaatının başladığını belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Bu bölgede özellikle vatandaşlarımızla çok daha rahat bir alanda toplantılar yapabileceğimiz, iletişimimizi rahatlıkla sağlayabileceğimiz Ahmet Özcan Spor Kompleksi tamamlanmasıyla birlikte faaliyete geçmiş olacak. İhalesini yaptığımız bu tesisin şu an hafriyat çalışmaları devam ediyor. İnşallah seçimden sonra temel atma programını da sizlerle birlikte gerçekleştiririz” dedi.


BU PLANLAMA 50 YILA HİTAP EDECEK

Seçimden sonra “Yerinde Tespit Yerinde...