15 / 05 / 2024

fatma zehra nazlı

fatma zehra nazlı

Sayf Teknik Denizcilik İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Zehra Nazlı, Fadime Arık tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu.

Alyans Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Alyans Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 14 Ocak Ocak 2013 tarihinde, 15 bin TL sermaye ile, Fatma Zehra Nazlı, Tuncay Karakoç ve Yaşar Arık ortaklığıyla kuruldu...

Haus Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haus Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kani Kaya ve Fatma Zehra Kaya tarafından kuruldu.

Kacez Farma Tıbbi Ürünler İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kacez Farma Tıbbi Ürünler İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Zehra Yıldırım tarafından kuruldu.

Fatma Öztürk Gümüşsu Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

29 Mart 2017 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda, Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu seçildi.

Nazlıca İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazlıca İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Metin Nazlıca ve Sibel Nazlıca ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hülya Avşar kızı Zehra'nın mimar olmasını istiyor!

Hülya Avşar , kızı Zehra’nın mimar olmasını istediğini açıkladı. Avşar, Mimar olmasını çok istiyordum, bu savaşı kazanacağım" dedi.

Hançerli Fatma Sultan Medresesi restore edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi bakımsızlık ve yangınlarda büyük hasar gören Fatma Sultan Medresesi'ni restore etti.

İnegöl Fatma Göztepe Huzurevi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl'de inşa edilen Fatma Göztepe Huzurevi ve Aş Evi açıldı. Açılışa, İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala katıldı.

Fatma Şahin'den FETÖ'nün arsa bağışı iddiasına açıklama!

Kayyuma devredilen Naksan Holding'in sahiplerinin 50 milyon TL'lik arazi bağışladı iddiasına Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den açıklama geldi. Şahin, arsa hakkında ''Yapılanlar bağış değil, kentsel dönüşüm kararma istinaden yapılmış bir iş" diye konuştu.

Antalya Büyükşehir'den Fatma Nine'ye ev!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Yasası’yla Antalya’ya gelen hizmetlerin sembolü haline gelen Demre’nin Yavu Mahallesi’ndeki Fatma Düngüllü’ye herkesi duygulandıran bir sürpriz daha yaparak evini yeniledi

Atatürk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi dev tasarımlara imza atıyor!

Atatürk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, yeni projeleriyle heyecanlandırıyor. Mimarlık Bölümü Başkanı Fatma Zehra Çakıcı, 8 dönemde 8 mimari proje çıkardıklarını dile getirdi.

Fatma Toru: Kentsel dönüşüm risktir!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ile Meram bölgesi üzerinde Kentsel dönüşüm ve referandum sürecini anlattı. Toru, “Kentsel dönüşüm bir belediye başkanı için risk ve hamallıktır. " dedi.

Yüksek Mimar Hizmet Nazlıer vefat etti!

Yüksek Mimar ve Yüksek Mühendis Hizmet Nazlıer vefat etti. Kardeşleri taziye ilanı yayınlattı.

Hançerli Fatma Sultan Medresesi'nde sona gelindi!

Bursa’yı çağdaş bir geleceğe taşırken, kentin kültürel değerlerini de gün yüzüne çıkaran Büyükşehir Belediyesi tarafından, yeni bir kültür merkezi olarak, Yıldırım İlçesi’ne kazandırılacak Hançerli Fatma Sultan Medresesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor.

fatma zehra nazlı Haberi

fatma zehra nazlı
Sayf Teknik Denizcilik İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Zehra Nazlı, Fadime Arık tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu.


 Sayf Teknik Denizcilik İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...