28 / 04 / 2024

Fatmagül\\\'ün Suçu Ne

Fatmagül\\\'ün Suçu Ne

Konakta bir gece konaklama bedeli; 300 euro'dan başlayıp odasına göre 700 euro'ya kadar çıkıyor

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya rekorla başladı. Altın, haftanın ilk işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Gram altın 2,484 lira olurken, 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu. Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart 2024 altın bilezik fiyatları.

Ev sahibi Fatmagül’ün suçu ne? dedi. Manifestosunu açıkladı

Konut kiralarına iki yıldır uygulanan yüzde 25 kira artışı sınırlaması ev sahiplerini artık mağdur konuma getirdi. Kira Kanunu’nun acilen değişmesi gerektiğini belirten ev sahipleri seslerinin duyulmasını istiyor.

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Faizler 20 yılın zirvesinde! 2 milyon liranın 3 aylık faiz getirisi ne kadar?

Son zamanlarda gündemden düşmeyen mevduat faizleri yüzde 46'yı aşarak 20 yılın zirvesine çıktı. Peki 2 milyon TL'nin 3 aylık faiz getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz oranları...

19 Eylül Salı altın bilezik fiyatları kaç TL? 14-18 ve 24 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Döviz kurlarının etkisi ile altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. 19 Eylül Salı altın bilezik fiyatları kaç TL? 14-18 ve 24 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 

14 Eylül Perşembe altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Döviz kurlarının etkisiyle dalgalanan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 14 Eylül Perşembe altın bilezik fiyatları.  

Altın fiyatları uçuşa geçti! İşte 10 Eylül 2023 gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları!

Yatırımcıların son dakika gelişmelerini araştırdığı altın fiyatları uçuşa geçti. Peki altın fiyatlarında son durum ne? İşte 10 Eylül 2023 gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları...

A101'e 256 GB iPhone 14 Pro geliyor!  A101 7 Eylül 2023 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu

7 Eylül 2023 A101 İnternete Özel Aldın Aldın kataloğu yayımlandı. Katalogta yer alan ürünlerden en dikkat çekicisi ise 256 GB iPhone 14 Pro oldu.  İşte detaylar...

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

Doğuş GYO, 2023 yılının ilk yarısında 192,5 milyon hasılat elde etti!

Doğuş GYO Haziran 2023 sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, şirketin yılın ilk 6 aylık toplam varlığı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

DAP Gayrimenkul bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

DAP Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, DAP GM yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Fatmagül\\\'ün Suçu Ne Haberi

Fatmagül\\\'ün Suçu Ne
Başrollerini Beren Saat ve Engin Akyürek'in paylaştığı, 16 Eylül'de Kanal D'de başlayacak olan 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisi Çeşme-Ilıca'da çekiliyor. Dizi aslında Datça'da butik otel olarak hizmet veren Mehmet Ali Konağı'nda çekilecekti. Ay Yapım, 200 yıllık konağı çetin pazarlıklar yaparak kiralamak istedi. Ancak başarılı olamadı. Çünkü konakta bir gece konaklama bedeli; 300 euro'dan başlayıp odasına göre 700 euro'ya kadar çıkıyor. Otelin sahipleri de pazarlığa yanaşmıyor. Beren Saat konağı internetten görünce hayran kaldı ve "Tatilde gider, dinleniriz" demekle...