14 / 05 / 2024

Fatsa Çerkezler Tepesi mesire alanı

Fatsa Çerkezler Tepesi mesire alanı

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Dolunay Kavşağı mevkisinde bulunan Çerkezler Tepesi’ne Büyükşehir Belediyesi desteğiyle mesire alanı yapılacağını açıkladı.

Seyit Torun'dan Fatsa'daki Çerkezler Tepesi'nin yapılaşmaya açılmasına tepki!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu’nun Fatsa ilçe merkezinde yer alan, “Çerkezler Tepesi” olarak isimlendirilen ormanlık alanın "yapılaşmaya" açılmasına tepki gösterdi.

Ordu Fatsa'daki inşaat sektörü ilerledi!

Ordu Fatsa Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Çekici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine konut kredilerindeki faiz oranlarının düşmesinin kendilerini mutlu ettiğini bildirdi.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki Şahin Tepesi mecliste konu oldu!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesinde bulunan Şahin Tepesi'nin mülkiyetine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Ordu Fatsa'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde çalıştığı inşaattan düşen bir işçi yaralandı. 36 yaşındaki Şenol K.,112 Acil ekipleri tarafından Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmit Kültür Tepesi 2.Etap Projesi başlıyor!

İzmit Belediyesi’nin Tarih Koridoru 2.Etap Projesi içinde yer alan Kültür Tepesi’ndeki eski Sağlık İl Müdürlüğü binasının yıkımına başlandı. Binanın yıkımında ilk kepçeyi İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan vurdu.

Ordu Fatsa Belediyesi'nin yeni bina inşaatı başladı!

Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan inşaatına başlanılan yeni belediye hizmet binası alanında incelemelerde bulundu. Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a Belediye Başkan Yardımcımız İbrahim Eroğlu ve teknik ekip de eşlik ettiler.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı projesinde son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa'nın vizyon projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Yılmaz, "Fatsa'ya yapacağımız Cumhuriyet Meydanı Projesi ve Atatürk Parkı projelerimizde son aşamalardayız." dedi.

Ordu Mesudiye'de Beykoz Tepesi açıldı!

Beykoz Belediyesi'nin, Ordu ili Mesudiye ilçesine Beykoz Tepesi yapılması için maddi yardım yapılması hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon Raporu oy birliğiyle kabul edildi. Proje kapsamında Mesudiye'ye, Beykoz Tepesi kazandırıldı.

Ordu Fatsa çevre yolu projesinde değişikliğe gidildi!

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Fatsa çevre yolu projesinde değişikliğe gidildiğini belirterek, yeniden etüt çalışması yapıldığını bildirdi.

Fatsa'ya 18 milyonluk yol yatırımı!

Başkan Enver Yılmaz, Ordu’nun Büyükşehir olduktan sonra çok şey kazandığını belirterek, “İl genelinde olduğu gibi Fatsa ilçemizde de birçok yatırım gerçekleştirdik" dedi

Ordu Fatsa Belediyesi'ne yeni hizmet binası!

ORDU'nun Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye hizmet binasının ihalesinin yapıldığını ve sözleşmesinin imzalandığını açıkladı. Belediye binasının zemin katında belediye ile beraber ayrıca 12 işyerleri de olacak.

Fatsa İskelesi'nde saha düzenleme çalışmaları başladı!

30 metre uzatılarak ağır tonajlı gemilerin rahatlıkla gelebilmesini sağlayan çalışmanın ardından, Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa iskelesinde kısa bir süre içerisinde saha düzenleme çalışmasına başladı.

Ordu Fatsa'ya yeni sanayi sitesi geliyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Mali Genel Kurulu yapıldı. Başkan Anlayan, sanayi esnaflarının sorunlarının çözüme kavuşması için uğraştıklarını belirtti.

Fatsa Çerkezler Tepesi mesire alanı Haberi

Fatsa Çerkezler Tepesi mesire alanı

Çerkezler Tepesi’nin Dolunay Kavşağı’nın hemen üzerinde Fatsa’ya hakim bir yerde olduğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Biz burayı geçtiğimiz dönem C tipi mesire alanı yapmayı düşünmüştük. Buranın mülkiyeti Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na ait. Biz buranın yapılmasını Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na teklif etmiştik. Orman ve Su İşleri Bakanlığı da ‘biz size yeri tahsis edelim, siz yapın’ demişti. Biz de bu projeyi hazırlamıştık. Yani bu dönemin birçok projesi şimdiden hazır. Bir projenin hazırlanması en az bir yıl sürüyor. Bu projeye başlamamış olsak ta bugün geldiğimiz noktada projemiz hazır. O manada bir adım daha öndeyiz. Biz Büyükşehir Belediyemize teklif ettiğimiz her şeyi projesi ile birlikte teklif ediyoruz. Burası 97 dönümlük alana ve 83 metre yüksekliğe sahip. Tepeden baktığınız çok güzel...