21 / 05 / 2024

fatsa harikalar diyarı ne zaman hayata geçecek

fatsa harikalar diyarı ne zaman hayata geçecek

Kentsel dönüşüm kapsamında Büyükşehir Belediyesi ile koordineli yapılacak olan Harikalar Diyarı Projesi, Yeni Cumhuriyet Meydanı Projesi ile bir bütün olacak ve 210 dönüm büyüklüğünde alana sahip olacak.

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi'nin inşaat çalışmalarında son durum!

Kayseri'de Anadolu Harikalar Diyarı yanında hizmet sağlayacak Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Anadolu Harikalar Diyarı’ndaki binalar onarılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı’ndaki binaların bakım ve onarımı için ihale düzenledi.

Melih Gökçek Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin park ve rekreasyon alanlarının tanıtımı amacıyla hazırlanan programın çekimleri için Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi.

Fatsa Huzurevi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlara son sürat devam ettiklerini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Fatsa Huzurevi Projesi’nin ihalesinin yapıldığını söyledi.

Vb Diyar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vb Diyar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Vahyettin Bozkur tarafından 600 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Diyar Temizlik Maddeleri Tekstil İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Temizlik Maddeleri Tekstil İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eymen Keskin tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ordu Fatsa Ravza Camii inşaatına destek!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, proje ve yatırımları inceledi. Anlayan, Ravza Camii çevresinin düzenlemesine destek sağlayacaklarını belirtti.

Ordu Fatsa'da Oluklu-Hatipli bağlantısı yenileniyor!

Ordu Fatsa'nın Oluklu-Hatipli bağlantı yollarında ulaşım kolaylaşıyor. Yol güzergahında 2,5 kilometre asfalt çalışmasına başlandı.

Fatsa'da yeni imar planları ile 16 okul yeri tahsis edildi!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni revize imar planında 16 tane yeni okul yeri tahsisi yaptıklarını açıkladı.

Ordu Fatsa OSB'de kamulaştırmalar başlıyor!

Fatsa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ikinci etapta kamulaştırma çalışmaları başladı. FATSO Başkanı Tayfun Karataş : "İkinci etap OSB'yi bölgemize kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. " dedi.

Fatsa OSB'de kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Fatsa OSB 2. etap için kamulaştırma çalışmalarının başladığını ifade eden FATSO Başkanı Karataş, "İkinci etap OSB’yi bölgemize kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bunun için çalışmaları hızlandırdık" dedi.

Fatsa'ya 27 milyon TL'lik yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürü Fatih Yürük Fatsa yatırımlarını anlattı

Fatsa'nın nazım imar planı sürecinde sona gelindi!

Ordu’nun büyükşehir statüsüne geçmesiyle birlikte vizyonuna uygun planlama çalışmaları yürüten Büyükşehir Belediyesi, Fatsa'nın nazım imar planı çalışmalarında sona geldi.

fatsa harikalar diyarı ne zaman hayata geçecek Haberi

fatsa harikalar diyarı ne zaman hayata geçecek

Harikalar Diyarı Projesi'nin de Büyükşehir Belediyesi ile koordineli kentsel dönüşüm kapsamında yapılacağını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Bu projemiz Yeni Cumhuriyet Meydanı Projemiz ile bir bütün.Burası 210 dönüm büyüklüğünde ve belediyemiz bu projeyi de üstlenmiştir. Kentsel dönüşüm kapsamında bu iki projemiz hayata geçecek. Harikalar Diyarı Projesi bizim stat bölgesindeki kentsel dönüşüm alanımızla komşu. Bu vesile ile Büyükşehir olmadan önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Kentsel Dönüşüm Projesi hazırlayıp 4 tane alan teklif ettiğimizde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Evkaf Mahallesi'nde ki stat bölgesini kentsel dönüşüm programına almıştı. Büyükşehir olduktan sonra Büyükşehir Belediye Ratsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Harikalar Diyarı Projesi"nde bu yaz Büyükşehir Belediyesi desteğiyle somut adımların atılacağını söyledi. Başkanı Enver Yılmaz ile birlikte yapılan çalışmada Şehircilik...