30 / 04 / 2024

Fatsa Huzurevi inşaatında son durum

Fatsa Huzurevi inşaatında son durum

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu. Peki Ordu Fatsa Huzurevi inşaatı ne zaman bitecek?

Kartal Yaşlı Bakım ve Huzurevi inşaatında son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ilçede hayata geçirilen yatırımları inceledi. Başkan Öz, yetkililerden inşaatı devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

Tokat Zile Huzurevi inşaatında sona gelindi!

İl Müdürü Mahmut Özdemir, Zile'de yapımı devam eden Huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu 65 kapasiteli avlu tipi olarak planlanan Huzurevi'nde yapım işleri sona yaklaşırken, İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR yerinde incelemelerde bulundu.

Nilüfer İzzet Şadi Sayarel Huzurevi inşaatında son durum!

Nilüfer İlçesinin Çamlıca Mahallesi’nde yapılan Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi inşaatında çalışmalar hızla ilerliyor. Başkan Mustafa Bozbey, huzurevini kısa sürede tamamlayarak hizmete sokmayı planladıklarını belirtti.

Kırşehir'de huzurevi inşaatında göçük!

Kırşehir'de Bağbaşı Mahallesindeki huzurevi inşaat şantiyesinde saat 13.00 sırasında göçük meydana geldi. Hazır beton dökümü sırasında oluşan göçükte ilk belirlemelere göre 4 işçi yaralandı.

Çamlıca Camii’nin inşaatında sona yaklaşıldı!

29 Mart 2013’te temel atma töreni gerçekleştirilen Çamlıca Camii’nin inşaatında sona yaklaşıldı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, yapımında sona yaklaşılan Çamlıca Camii inşaatını ziyaret etti.

Kocaeli Kartepe'de bina inşaatında göçük!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 4 katlı binanın inşaatında meydana gelen göçük nedeniyle 1 işçi yaşamını yitirdi. Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Şimşek, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

3. havalimanı inşaatında son durum!

3. Havalimanı şantiyesinde 2 bin kamyon, 400 iş makinesi aralıksız çalışıyor. Bir yandan inşaat çalışmaları sürerken, diğer yandan tasarım ayrıntıları da netleşiyor. İşte 3 havalimanı inşaatında son durum...

Yeni Arhavi Devlet Hastanesi inşaatında son durum ne?

Yeni Arhavi Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Sağlık hizmetleri açısından ilçe ve bölge adına büyük önem arz eden ve bu doğrultuda yürütülen çalışmalar, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde şekillendiriliyor.

Çanakkale Kepez İHL inşaatında son durum!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Kepez’de yapımı süren İmam Hatip Lisesi ve öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu. AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, inşaatı gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Ankara Pursaklar'da kreş inşaatında dış cephe tamamlandı!

Pursaklar Belediyesi’nin ilçe merkezinde yapımına başladığı kreş inşaatında ciddi mesafe katedildi. Üç kat olarak inşa edilen sosyal tesisin dış cephe duvar örmeleri de tamamlandı.

Bursa Maksem'e huzurevi inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte, Bursa’nın köklü ailelerinden olan Gökçen Ailesi tarafından Maksem Ali Paşa Mahallesi’nde yaptırılan huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu.

Amasya Bilim ve Sanat Merkezi inşaatında son durum!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Şeyhcui Mahallesi’nde yapımını süren Amasya Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) inşaatında incelemelerde bulundu.

Çamlıca Camisi inşaatında son yaklaşıldı!

İstanbul'da yapımına 26 ay önce başlanan Çamlıca Camisi inşaatında 6 minareden 90 metre uzunluğundaki 2'si külah, şerefe ve alemleri takılarak tamamlandı.

Fatsa Huzurevi inşaatında son durum Haberi

Fatsa Huzurevi inşaatında son durum

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu.

Fatsa Huzurevi inşaatında müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldıktan sonra bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Huzurevi’nin kaba inşaatını bitirdiklerini belirterek, “Daha önce çalışmasına başladığımız ihtiyaç olduğunu görerek de Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü ve Bakanlığımızla yaptığımız protokol ile Fatsa’da inşaatına başladığımız Fatsa Huzurevi’nin kaba inşaatının bitirdiğimizi söylemiştik. Tabi gecen süreçte işin devamında bir aksama olmuştu, şimdi bu dönemde de kaldığımız yerden huzurevi inşaatımıza devam ediyoruz. Kaba inşaatı bitmişti, şimdi iç tefrişatı ve dış cephesine başlıyoruz. Bu süreçte Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte bir anlaşma yaptık. İnşaatın kalan kısmını Ordu Büyükşehir Belediyesi üstlenmişti. Biz Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne işletmeciliğini devredeceğiz ama yaptığımız teknik çalışma neticesinde de daha öncesinde...