04 / 10 / 2024

fatsa kapalı otoparki fatsada nerede otopark var

fatsa kapalı otoparki fatsada nerede otopark var

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ordu Büyükşehir Belediyesinin Fatsa’da 500 araçlık katlı otopark yapacağını söyledi. Anlayan katlı otoparkın zemin katında haftanın bir günü köylü pazarı kurulacağını anlattı.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı için yer teslimi yapılıyor!

2018 yılı sonuna kadar Fatsa Cumhuriyet Meydanı Peyzaj Düzenleme ve Kapalı Otopark Projesi’ni hayata geçireceklerini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, önümüzdeki hafta ihaleyi alan firmaya yer tesliminin yapılacağını belirtti.

Ordu Fatsa'da Kapalı Pazar Yeri projesine başlanıyor!

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, pazarcı esnafı yağmurdan ve soğuktan kurtaracak olan Kapalı Pazar Yeri projesinin Büyükşehir Belediyesi desteğiyle yapılacağını söyledi..

Fatsa Belediyesi'nden satılık 25 işyeri ihalesi 14 Ekim'de!

Fatsa Belediyesi mülkiyetindeki 25 işyerini 14 Ekim 2014 saat 10.00 itibariyle ihaleye çıkarıyor. Söz konusu 25 işyerinin ihalesi kapalı zarf teklif usulü ile yapılacak.

Fatsa Belediyesi'nden satılık 31 işyeri ihalesi 15 Eylül'de!

Ordu İli Fatsa ilçesinde yer alan mülkiyeti Fatsa Belediyesi'ne bağlı olan 5 katlı alandaki 31 işyeri kapalı zarf teklif usulü ihale ile 15 Eylül ve 22 Eylül tarihleri arasında satılacak.

Fatsa Belediyesi'nden 33 milyon 900 bin TL'ye satılık arsa ve işyeri!

Ordu İli Fatsa İlçesi'nde yer alan gayrimenkuller Fatsa Belediyesi tarafından 15 Eylül 2014 günü saat 10:00'da ihaleye çıkıyor. Gayrimenkullerin satışı kapalı zarf teklif usulü ile yapılacaktır.

Ali Talak: Balatçık’a kapalı pazaryeri ve sosyal tesis inşa edeceğiz!

Ali Talak, Evka-5 Mahallesi’nden sonra bir müjde de Uğur Mumcu ve Balatçık mahalleleri için verdi. Talak, Uğur Mumcu ve Balatçık mahallelerine yapacakları kapalı pazaryeri ve çok amaçlı sosyal tesisin iki mahalleye hizmet vereceğini ifade etti.

Hulusi Belgü: AVM konsepti Kapalıçarşı ile başladı!

AYD Başkanı Belgü, AVM konseptinin 550 yıl önce Kapalıçarşı ile İstanbul'da hayata geçtiğini belirterek, "900 bin metrekarelik büyüklüğe ulaşan AVM'ler yıllık 60 milyar TL ciro elde ediyor" dedi.

Melikgazi kapalı semt pazarı 24 Kasım'da açılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Osmanlı Mahallesi Kapalı Pazaryerinin çok amaçlı olduğunu 2580 m2 alana betonarme ve çelik konstrüksiyon yapım sistemi ile inşa edildiğini kaydetti....

Erzurum'a Venedik mimarisinde kapalı çarşı geliyor!

Narman Belediyesi tarafından ilçe merkezinde yaptırılan pansiyon ve kapalı çarşı binası görenleri şaşırtıyor. Diğer binalardan değişik olarak Venedik mimarisi olarak inşa kapalı çarşı ve pansiyon mimari yapısı ve estetiğiyle göz kamaştırıyor....

Bursa Kapalı Çarşı'da dönüşüm başladı!

Bursa'nın uzun yıllardır bekleyen sorunlarını çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, kentin can damarlarından biri olan Tarihi Kapalı Çarşı'ya vizyon katacak cephe sağlıklaştırma ve çatı örtüsü uygulamasına törenle başladı.

Aliağa Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Belde ve ilçelere bugüne kadar 23 spor salonu kazandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, 24. salonu Aliağa'da yapılıyor. Aliağa'ya İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılacak olan 'Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu'nun temeli atıldı.

Bağcılar Ebubekir Parkı otopark ve kapalı yüzme havuzu yapım işi!

Bağcılar Ebubekir Parkı zemin altı otopark ve kapalı yüzme havuzu inşaatı yapım işi ihale edilecek. İhale 4 Aralık 2013 tarihinde saat 10:00 'da gerçekleştirilecek...

Çorlu'da sabit kapalı pazar yeri inşaatı başladı!

Tekirdağ'a bağlı Çorlu Belediyesi, hızla büyüyen ilçenin pazar yeri ihtiyacını karşılamak amacıyla sabit kapalı pazar yeri projesini hayata geçiriyor. Projenin 3 Nisan 2014 tarihinde tamamlanması planlanıyor...

fatsa kapalı otoparki fatsada nerede otopark var Haberi

fatsa kapalı otoparki fatsada nerede otopark var

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ordu Büyükşehir Belediyesinin Fatsa’da 500 araçlık katlı otopark yapacağını söyledi.


Anlayan, yaptığı açıklamada, Sakarya İlköğretim Okulu karşısında bulunan ve mevcut haliyle açık otopark alanı olarak kullanılan alanın Büyükşehir Belediyesi’ne devredildiğini belirterek buraya katlı otopark projesi yapılacağını ifade etti.


Katlı otoparkın zemin katında haftanın bir günü köylü pazarı kurulacağını anlatan Anlayan, “Bizim Sakarya ilköğretim Okulu’nun karşısında mevcut otoparkımız var ve burası 3.5 dönüm. Burası uzun yıllar açık otopark olarak kullanılıyor ve imar planında otopark ve pazar yeri tahsisli. Bizim de bu bölgede otoparka ve pazar yerine ihtiyacımız var. Şehir merkezinde yap işlet devret modeli ile otoparkımız var ama yetmiyor. Yeni bir otoparkın şehir merkezinde olması da çok önemli. Çünkü insanlar uzağa gitmek istemiyorlar. Yapacağımız proje iki katlı...