14 / 05 / 2024

Fatsa OSB nerede

Fatsa OSB nerede

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Organize Sanayi Bölgesi’nin(OSB) büyümesi için su kuyularının başka bir yere nakli konusunda artık bir engel kalmadığını ve Büyükşehir Belediyesi’nin de bu anlamda 500 bin lira destek verdiğini açıklad

Ordu Büyükşehir'den Fatsa OSB'ye ücretsiz arsa tahsisi!

Kendi mülkiyetindeki binlerce metrekarelik arsayı Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne devreden Ordu Büyükşehir Belediyesi istihdam ve ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor.

Ordu'da 3 OSB için kamulaştırma işlemleri devam ediyor!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde OSB kurulması kapsamında kamulaştırma çalışmalarının sürdüğünü belirtti...

Fatsa OSB için 410 dönümlük arazi alındı!

FATSO Başkanı Tayfun Karataş, OSB'nin büyütülmesi için uzun zamandır çalıştıklarını söyledi. Karataş, arazi alımı için yer sahipleriyle anlaşıldığını söyledi.

Ordu Fatsa OSB'de kamulaştırmalar başlıyor!

Fatsa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ikinci etapta kamulaştırma çalışmaları başladı. FATSO Başkanı Tayfun Karataş : "İkinci etap OSB'yi bölgemize kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. " dedi.

Fatsa OSB'de kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Fatsa OSB 2. etap için kamulaştırma çalışmalarının başladığını ifade eden FATSO Başkanı Karataş, "İkinci etap OSB’yi bölgemize kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bunun için çalışmaları hızlandırdık" dedi.

Ordu Ünye OSB, 500 dönüm arazi üzerine kurulacak!

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş: “Ünye’nin 30 yıllık hayali olan Organize Sanayi Bölgesini 550 dönüm arazi üzerine kuruyoruz. Ayrıca Ordu ve Fatsa ilçemize de OSB yatırımları ile bölgemizde 15 bin kişiye istihdam sağlamış olacağız." dedi.

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

Fatsa'da öncelik OSB!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, Ticaret ve Sanayi organizasyonuyla düzenlenen ve AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Ergün Taşçı ile Metin Gündoğdu’nun da katıldığı toplantıda Fatsa’nın sorunları masaya yatırıldı.

Fatsa OSB 2. Etap için imzalar atıldı!

Ordu'daki Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nin yanındaki arazide bulunan OSKİ’ye ait keson kuyuların kaldırılması ve başka bir tarafta açılması ile ilgili iki kurum arasında protokol imzalandı.

Ordu Fatsa OSB'nin büyütülmesi için imzalar atıldı!

Ordu’nun Fatsa ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’nin(OSB) bin dönüm büyütülmesiyle ilgili protokol imzalandı.

Fatsa OSB 2. Etap için protokol imzalanacak!

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 2. etap alanında yer alan su kuyularının başka bir yere nakli konusunda Büyükşehir Belediyesi ile protokol imzalayacaklarını söyledi.

Fatsa OSB büyüyor!

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Organize Sanayi Bölgesi’nin(OSB) büyümesi için su kuyularının başka bir yere nakli konusunda artık bir engel kalmadığını ve Büyükşehir Belediyesi’nin de bu anlamda 500 bin lira destek verdiğini açıklad

Fiskobirlik Sakarya OSB'de fabrika kuracak!

eni yatırımları Giresun dışındaki illere kaydıracaklarını söyleyen Fiskobirlik Başkanı Bayraktar "Fatsa'ya yeni bir kırma fabrikası yaptık. Sakarya OSB'de yağ fabrikası kurmak istiyoruz" dedi.

Fatsa OSB nerede Haberi

Fatsa OSB nerede

Başkanlık makamında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yardımcısı Av. Ahmet Çoruh ile birlikte bir basın açıklaması yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Mevcut Organize Sanayi Bölgesi’nin büyütülmesi kararını daha önce almıştık. Organize Sanayi Bölgemizin büyüyeceğini ifade etmiştik ama resmi prosedürler çerçevesinde üzerindeki su kuyularından dolayı gecikmesi olduğunu kamuoyumuza paylaşmıştık. Bugün bir müjdeyi vermek için huzurlarınızdayız. Daha önce mevcut Organize Sanayimizin bin dönüm büyütülmesi kararı alınmış ve Sanayi Bakanlığı’nca onaylanmış, -DSİ hariç- bütün ilgili kurumlardan onayı almıştık. Fatsa Organize Sanayi Bölgesi yönetimi olarak sadece oradaki Fatsa’nın içme suyunu karşılayan kuyular olduğu için uygun görüş alamamıştık. Büyükşehir Belediyemizle yapmış olduğumuz görüşmeler ve çalışmalar neticesinde mevcut oradaki su kuyularımızın başka bir yere taşınarak suyu karşılayacak yeni kuyular açılması gündeme gelmişti. Fatsa Organize Sanayi...