04 / 05 / 2024

Fatsa revize imar

Fatsa revize imar

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni revize imar planında 16 tane yeni okul yeri tahsisi yaptıklarını açıkladı.

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi imar planı askıda!

Bakırköy - Bağcılar ilçeleri, İDO - Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Halk GYO Palandöken arsaları revize değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde bulunan ve tapuda 12476 ada 5-6-7-8-9 parsel olmak üzere toplam 5 parsel olarak kayıtlı bulunan Erzurum Palandöken merkezli arsalar, imar uygulaması sonrası 7 adet parsel olarak tescillendi. Arsaların revize değerleme raporu yayınlandı. 

Turan Konak: İmar planları gözden geçirilerek revize edilmeli!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürü Turan Konak yaptığı açıklamada deprem mevzuatına uygun hazırlanmamış tüm imar planlarının gözden geçirilerek revize edilmesi gerektiğini vurguladı.

Manisa'da öncelik imar!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve MHP Cumhur İttifakı adayı Cengiz Ergün yaptığı açıklamada “İlçelerin ve kapanan beldelerin de imar planları gözden geçirilerek günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde revize edilecek.” dedi.

Bostancı yol ve kavşak projesi imar planı askıya çıktı!

Kadıköy Bostancı Tünel Caddesi-Kayışdağı Caddesi Arası Bağlantısı Yol, Kavşak Revize Uygulama Projesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Bayraklı'nın eskiyen imar planları yenileniyor!

İzmir'in Bayraklı ilçesinin 6 mahallesinde 1980’li yıllarda yapılmış eski imar planları revize edildi. Yeni imar planları ile 10 katlı yeni konutlar yapılacağı açıklandı.

Çekmeköy-Sultanbeyli Raylı Sistem Hattı imar planı tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Çekmeköy Sancaktepe Sultanbeyli Raylı Sistem Hattı Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18 Mayıs 2018 tasdik tarihli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

İmar barışı doğru ancak eksik bir karar!

Kentsel Dönüşüm Yasası çıktığından beri 600 kentsel dönüşüm projesine imza atan AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, 24 Temmuz Salı günü yıkılan Sütlüce’deki bina vesilesiyle imar affının yeniden revize edilmesine dikkat çekti. 

Pendik Gökçedere Deresi imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Kemiklidere Deresinin 1.yan kolu olan Gökçedere Deresi güzergahı ve dere koruma bantlarının revize edilmesine yönelik imar planı tadilatı askıya çıktı...

Çekmeköy Çanakçı Deresi imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Çanakçı Deresi ve Koruma bandının revize edilmesi ile taşkın alanlarının işlenmesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, Seyrantepe, Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı ve Cendere Vadisi Yol, Kavşak Uygulama Projesi Revize Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Kayaşehir Raylı Sistem Hattı Revize projesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Başakşehir İlçesi, Kayaşehir Raylı Sistem Hattı Revize Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı..

Ilgın'ın imar planı askı süreci devam ediyor!

Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Ilgın Belediyesi tarafından revize edilerek hazırlanan 1/1000 ölçekli taslak imar planının bir aylık askı sürecinin devam edeceğini açıkladı. 

Fatsa revize imar Haberi

Fatsa revize imar

21 Mart Salı günü Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Saygın Atinkaya, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’a nezaket ziyaretinde bulundu Başkan Hüseyin Anlayan, yeni Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya’ya nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette ilk açıklamayı yapan Saygın Atinkaya, “Burası benim kendi memleketim. Amacımız aldığımız bu nöbeti çok iyi bir şekilde tamamlayıp gelecek nesillere öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmeye çalışmaktır. Bunu da sadece Milli Eğitim ile değil, yerel yönetimimiz olan belediyemiz bizim en önemli paydaşlarımızdan bir tanesi. Gerek alt yapı olsun gerek eğitim kalitesini arttırma yönünden ben sayın belediye başkanımızı gördükten sonra güzel bir ortamda eğitimimizin sorunlarını bertaraf ederek gelecek nesilleri yetiştireceğimize inanıyorum” dedi.


“Fatsamıza en az 50 yıl yetecek okul alanları yeni revize imar planında çıkarttık”

Atinkaya’ya...