28 / 08 / 2024

Fatura indirimi

Fatura indirimi

EPDK, 3 TL’yi aşan kur nedeniyle zorlanan elektrik dağıtım şirketlerinin faaliyet dışı gelirlerini artırmaları için direk ve trafolara reklam almalarına, danışmanlık hizmeti vermelerine imkân tanıyacak.

TOKİ yüzde 20 indirimi ne zaman sona erecek?

TOKİ borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarının beklediği indirim kampanyasını başlattı. Peki, TOKİ yüzde 20 indirimi ne zaman sona erecek?

Faiz indirimi konut satışlarına nasıl yansıyacak?

Gayrimenkul sektöründe sıkışıklığı aşmak üzere TOKİ, Emlak Konut GYO ve GYODER, geçtiğimiz haftalarda kampanya başlatmıştı. Başlatılan seferberlik bankaların faiz indirimi ile devam ediyor. Finans sektöründe bu yönde yeni kararların alınması bekleniyor.

Özel bankalardan konut kredisi faiz indirimi çağrısına geç cevap!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bankalara faiz indirimi çağrısına en başta kamu bankalarının ivedilikle cevap verdiğini, özel bankaların ise indirim çağrısına panikleyerek yanıt vermesine SABAH Ekonomi Yazarı Dilek Güngör çarpıcı bir yazı ile ele aldı. İşte o yazı;

Konut kredilerindeki faiz indirimi sektöre moral oldu!

İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, "Konut kredilerindeki faiz indirimi müteahhitlik sektörüne ve konut tüketicilerine ciddi manada moral olmuştur" dedi.

Moody's'den olumsuz bir not indirimi beklemiyorum!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, "Moody's'den olumsuz bir not indirimi beklemiyorum. Türkiye'nin makro ekonomik verileri böyle bir şeyi hak etmiyor." dedi.

Emlak Konut tarihi kampanya indirimi!

Emlak Konut'un 1 Ağustos'ta başlattığı kampanya atağına rekor talep geldi. 1 ay sürecek olan kampanyanın ilk 3 gününde 600 konut satıldı. İşte Emlak Konut tarihi kampanya indirimi 2016...

Perakendeciler AVM'lerden kira indirimi istedi!

Maliyet artarken terör ve yabancı turistteki gerilemeyle satışlar düşünce krize giren perakendeciler, AVM’lerden kira indirimi istedi.

Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararı iş dünyasına moral veriyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Merkez Bankası'nın faiz indirimi hakkında açıklama yaptı. İşte Kuzu'nun indirim açıklaması..

TOKİ indirimi 2016 başvuru şartları!

TOKİ indirimi 2016 başvuru tarihleri ve şartları açıklandı. TOKİ indirim kampanyasında peşin ödemede yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor...

Elysium Miramar Bodrum'da bayram indirimi fırsatı!

Elysium Miramar Bodrum'da bayram indirimi fırsatı sunuluyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Elysium Miramar projesi Bodrum Kalesi manzarasına sahip...

Serkan Akkoyuncu: Faiz indirimi konut kredilerine de etkileyecek!

Merkez Bankası'nın faiz indirimi ile ilgili yaptığı açıklama inşaat Sektörü'nde bayram havası yaşattı. Akkoyuncu inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Akkoyuncu o açıklamayı şöyle yorumladı.

2016 TOKİ indirimi ne zaman başlayacak?

TOKİ'nin her yıl geleneksel olarak yaptığı indirim kampanyası 2016 yılı için düşünülmüyordu. Ancak yoğun talep üzerine indirim yapılacak. Peki, 2016 TOKİ indirimi ne zaman başlayacak?

TOKİ'nin geleneksel indirimi ne zaman başlayacak?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin geleneksel indirimi bu yıl yoğun talep üzerine 2016'nın ikinci yarısına kaldı. Peki, TOKİ'nin geleneksel indirimi ne zaman başlayacak?

Fatura indirimi Haberi

Fatura indirimi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 3 TL’yi aşan kur nedeniyle zorlanan elektrik dağıtım şirketlerine “gelir” yaratacak yeni bazı kalemler belirledi. EPDK’nın çalışmasına göre faaliyet dışı alanlardan sağlanacak gelirlerin bir bölümü dağıtım şirketinde kalacak. Bir bölümü de tüketici lehine tarifeye yansıtılacak.  Habertürk'ten Olcay Aydilek'in haberine göre, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, bir süre önce Habertürk’e yaptığı açıklamada, elektrik üretim ve dağıtım şirketlerinin özellikle dolar kurunun artışından kaynaklanan sorunlarını bildiklerini ve dağıtım şirketlerini belli bir ölçüde rahatlatacak “gelir yaratıcı” bazı çalışmalar yaptıklarını belirtmişti. EPDK, bu konuya ilişkin teknik çalışmasını büyük ölçüde tamamladı. Bu çalışmanın Kurban Bayramı sonrasında kurulun gündemine gelmesi ve değerlendirilmesi bekleniyor. İşte o kalemlerden bazıları:


VERİMLİLİK ARTIŞI: Bu kalemden sağlanacak gelir dağıtım şirketinin hanesine yazılacak.


DİREKLERE VE TRAFOLARA


Reklam: Dağıtım şirketleri, direklere ve...