28 / 05 / 2024

Faturalarını düzenli ödeyenlerin oranı

Faturalarını düzenli ödeyenlerin oranı

GAZBİR Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Arslan, doğalgazda ödenmeyen faturalar nedeniyle yaşanan sıkıntıya işaret ederek, “Doğalgaz faturalarını ödemeyerek ihbara düşenler, dağıtım şirketi için büyük yük oluşturuyor.

Borsada düzenli temettü veren 41 hisse!

Borsada halka arzların ardından temettü veren hisseler de popüler oldu. Yatırımcılar bu hisseleri merak ediyor. 27,5 bin takipçili Temettü Direktör kullanıcısı, X sosyal medya hesabından düzenli temettü veren 41 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Türkiye’nin tek bir sorunu var, Türk Lirasının düzenli değer kaybetmesi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, Türkiye’nin tek bir sorunu olduğunu belirterek, "Türk Lirasının düzenli değer kaybetmesi" dedi. İşte Özonay'ın X sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama ve gelen yorumlar...

Kiracılar dikkat: Bu dört madde sizi evsiz bırakabilir! Kirasını düzenli ödeyen kiracı bile çıkarılıyor!

Ev sahibi ve kiracılar arsında yapılan kira kontratına göre kiracı belirlenen tutardaki ödemeyi her ay düzenli yapmak zorunda. Peki, kiracısından memnun olmayan mülk sahibi kiracısını Kirasını düzenli ödeyen kiracıyı evden nasıl çıkarabilir?

Aile Bakanlığı, eşi vefat etmiş kadınlara düzenli nakit yardımı yapıyor!

Türkiye, ihtiyaç sahibi ve eşini kaybetmiş kadınlara yönelik özel bir sosyal destek programını hayata geçirdi. Bu özel programa başvuran eşi vefat etmiş kadınlar, her ay düzenli olarak hesaplanan ve 2 ayda bir olacak şekilde 1.000 TL nakit yardım alıyorlar.  

İşte, elektrik faturalarını düşürmenin yolları! Bu önlemleri alın, ayda 746 TL tasarruf garanti!

Yaz aylarıyla birlikte klima ve dondurucu gibi elektrikli ürünlerin kullanımı artacağı için elektrik faturaları da kabaracak. Ancak pratik önlemler alarak faturaları düşürmek mümkün. İşte, basit birkaç önlem ile elektrik faturalarında 746 liraya kadar tasarruf yapmanın yolları…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi doğal gaz faturalarını düzenlemedi iddiası! İstanbullular faturalarınızı kontrol edin!

İBB Meclisi Çevre, Yenilenebilir Enerji ve İklim Değişikliği Komisyonu Başkanı Sadullah Hasanoğlu, ücretsiz doğal gaz tarifesinin İBB'nin doğalgaz faturasında düzenleme yapmadığını söyledi.

Yüksek elektrik faturaları nasıl düşer? İşte elektrik faturalarını düşürmenin yolları...

Vatandaşlar basit verimlilik uygulamalarıyla enerji maliyetlerini düşürmek için uğraşıyor. İşte detaylar ve faturaları düşürmek için yapılması gereken oldukça basit önlemler.

Duyan duymayan kalmasın! Aile Bakanlığı düzenli olarak 730 TL verecek! Nisan ayında alabileceksiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahiplerine yönelik yeni ödeme müjdesini verdi. Bakanlığın aldığı kararla şartları sağlayanlara düzenli olarak 730 TL verilecek.

İstanbul'da en büyük endişe deprem oldu! İstanbulluların yarısı depremde evinin yıkılacağını düşünüyor! 

İBB’nin her ay düzenli olarak İstanbullulara sorarak yaptığı araştırma sonucunda, Şubat'ta İstanbulluların en büyük endişesi deprem oldu. 

Kirasını düzenli ödeyen kiracı nasıl çıkarılır? Kiracı evden çıkmıyor ne yapmalıyım?

Kira, mülk sahibine her ay ödenen bir miktardır. Bu miktar önceden iki taraf arasında yapılan kontratta da yazar. Peki “Kirasını düzenli ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?” İşte detaylar!

Elektrik faturalarını düşürmenin püf noktaları! Elektrik hangi gün ve saatlerde daha ucuz? Bakmadan geçmeyin!

Elektrik faturaları vatandaşın bütçesindeki en önemli masraf kalemlerinden birisi. Tüketirken hangi gün ve saatlerde daha ucuz fiyat tarifesinin olduğunu bilmekte yarar var. Encazip.com’un araştırmasına göre, tüketiciler gün ve saatlere dikkat ederse faturalarını yüzde 10 ucuzlatabilir.

 O paralar elektrik faturalarından düşülecek! EPDK Başkanı açıkladı!

Azami uzlaştırma fiyat mekanizmasında usulsüzlük gerçekleştirdiği tespitiyle 40 şirkete yönelik önceki günlerde karar alan EPDK, bu şirketlerden alınacak 11 milyar Türk Lirası bedelinin ise tüketicinin elektrik faturalarından düşüleceğini açıklamıştı. EPDK’dan bugün yeni bir haber geldi: İade süreci

Kirasını düzenli ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Kiracı ve ev sahiplerinin haklarına dair bilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Kiracılar her ayın belli günlerinde kiralarını ödemekle mükelleftir. Ev sahibi düzenli bir şekilde kirasını ödeyen bir kiracıyı evden çıkarabilir mi? İşte yanıtı!

Faturalarını düzenli ödeyenlerin oranı Haberi

Faturalarını düzenli ödeyenlerin oranı

Türkiye Doğalgaz Dağıtıcıları Birliği Derneği (GAZBİR) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Arslan, doğalgazda ödenmeyen faturalar nedeniyle yaşanan sıkıntıya işaret ederek, “Doğalgaz faturalarını ödemeyerek ihbara düşenler, dağıtım şirketi için büyük yük oluşturuyor. İhbarı, PTT yoluyla yaptığınızda normal 8 lira, acele ile yaptığınızda 22 lira. Bu bedel diğer tüketicilere yansıtılmalı” dedi. Türkiye’de 10 milyon dolayında doğalgaz abonesi olduğunu dile getiren Arslan, faturalarını düzenli ödeyenlerin oranın yüzde 70.4 olduğunu belirterek, “Abonelerin yüzde 6.2’si yani yaklaşık 600 bin kişi ise borcunu ihbar sonrası ödüyor. Ayda 4-5 milyon liralık bir bedel tüketicilere işletme gideri olarak yansıtılıyor. Bize göre ihbar ve tebligat mevzuatının değişmesi gerekiyor. Bu yük faturasını ödeyenlere yansıtılmamalı” değerlendirmesinde bulundu İşte doğalgaz ve elektrik faturalarını düşürmenin yolları!


‘LÜKS TÜKETİME GİRİYOR


’ Yaşar Arslan, doğalgazın özelliğinin kamu...