26 / 07 / 2024

Favori Dinlenme davası

Favori Dinlenme davası

Bir kamu bankasında kullandırılan krediler nedeni ile Yüce Divan’da dava konusu olan Favori Dinlenme Yerleri’nin iflası istendi. Halka açık konumdaki şirket için iflas talebinde Orman ve ve İşleri Bakanlığı bulundu.

Naturland’in sahibi Favori Dinlenme'ye şok dava!

Bir kamu bankasında kullandırılan krediler nedeni ile Yüce Divan’da dava konusu olan Favori Dinlenme Yerleri’nin iflası istendi. Halka açık konumdaki şirket için iflas talebinde Orman ve ve İşleri Bakanlığı bulundu.

Favori Dinlenme Yerleri aylık bildirimini yayınladı!

Favori Dinlenme Yerleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Favori Dinlenme Yerleri 1 Ocak 2014 ve 30 Haziran 2014 dönemine ilişkin aylık bildirimini yayınladı.

Favori Dinlenme Yerleri turizm faliyetlerine devam edecek!

Favori Dinlenme Yerleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Favori Dinlenme Yerleri Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın verdiği işletme belgeleri ile turizm faliyetlerine devam edecek.

Turizm Bakanlığı, Favori Kemer Tesisleri'nin tahsisini iptal etti!

Favori Dinlenme Yerleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kültür ve Turizm Bakanlığı Antalya Kemer Çamyuva'da bulunan Favori Kemer Tesisleri'nin tahsisini iptal etti.

Noyan Ünsal Favori Dinlenme Yerleri yönetim kurulu üyesi oldu!

Favori Dinlenme Yerleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Noyan Ünsal Favori Dinlenme Yerleri yönetim kuru lu üyesi oldu...

Favori Dinlenme Yerleri kredi ödemeleri 20 Aralık'a kadar uzatıldı!

Favori Dinlenme Yerleri tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Favori Dinlenme Yerleri' nin kredi ödemeleri 20 Aralık 2013 gününe kadar uzatıl dı...

Şufa hakkı davası dilekçe örneği!

Şufa hakkı davası hakkında detaylı bilgiler ve şufa hakkı davası dilekçe örneği haberimizin devamında yer alıyor. Şufa hakkı konusu hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyin..

Paydaşlığın giderilmesi davası dilekçe örneği!

Sulhen giderilemeyen paydaşlığın sona ermesinde paydaşlığın giderilmesi için Sulh Hukuk Mahkemesine dava açılabiliyor. Paydaşlığın giderilmesi davası konusu ve paydaşlığın giderilmesi davası dilekçe örneği haberimizin devamında yer alıyor..

Zilyetliğin iadesi davası!

Zilyetlik davaları zilyetliğin iadesi davası ve tecavüzün önlenmesi davası olarak ikiye ayrılıyor. Peki zilyetliğin iadesi davası nedir? Konu hakkında detaylı bilgiye erişmek için haberimizi inceleyebilirsiniz..

Ege Plastik Çiğli'deki fabrikasının satış ihalesinin feshi davası açıldı!

Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre Ege Plastik İzmir Çiğli'deki fabrikasının satış ihalesinin feshi davası açıldı...

Bayram Otel davasının karar duruşması görüldü!

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen depremde çöken ve 24 kişinin can verdiği Bayram Otel davasının karar duruşması dün görüldü. Dava sonucunda Tevfik Bayram'a hapis kararı çıktı..

Hisseli taşınmazlarda ecrimisil davası!

Hisseli taşınmazlarda ecrimisil davası nasıl görülüyor? Ecrimisil talepli davalarda zamanaşımı süresi ne kadardır? Hisseli taşınmazlarda ecrimisil davası hakkında merak ettiğiniz soruların cevapları haberimizin devamında yer alıyor..

Özak Aytur davası 26 Aralık'a ertelendi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya 3 Ekim 2013 tarihinde yapılan duruşmada göre Özak Aytur davası 26 Aralık 2013 gününe ertelendi...

Favori Dinlenme davası Haberi

Favori Dinlenme davası

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Favori Dinlenme Yerleri A.Ş.’nin iflasını istedi. İflas davası Ankara 7. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde açıldı. Dava başvurusunun geçtiğimiz 6 Kasım’da yapıldığı bildirildi.


ŞİRKET HALKA AÇIK

Favori Dinlenme Yerleri şirketi halka açık konumda. Yüzde 20’si Dokap Topluluğu Holding A.Ş. yüzde 18’i Cemil Çakmaklı’ya ait şirketin kalan hissesi ise halka açık konumda.

Şirketin yönetiminde Çakmaklı’nın yanı sıra Meral Erkul, Ayhan Erel, Erçin çakmaklı ve Noyan Ünsal bulunuyor.


Kemer’de bulunan Naturland’in sahibi konumundaki Favori Dinlenme Yerleri uzun bir süreden beri ödenmeyen işçi paraları ila gündemde. Şirkete karşı açılmış çok sayıda dava bulunuyor. "Naturland Mağdurları" adı ile sosyal medya üzerinde hesaplar da...