26 / 07 / 2024

Favori Dinlenme mahkeme

Favori Dinlenme mahkeme

Bir kamu bankasında kullandırılan krediler nedeni ile Yüce Divan’da dava konusu olan Favori Dinlenme Yerleri’nin iflası istendi. Halka açık konumdaki şirket için iflas talebinde Orman ve ve İşleri Bakanlığı bulundu.

Kepler Dinlenme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kepler Dinlenme Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Duman tarafından kuruldu. 

Ankara'da imar hakkında mahkeme kararlarına uyulmadığı iddiası mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara'da imar işlerine dair verilen mahkeme kararlarına uyulmadığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu.

Onaltı Dokuz siluet davasında mahkeme kararı: Ruhsatlar geçerli!

Mahkeme kararı ile Onaltı Dokuz İstanbul projesinin imar ve yapı ruhsatının geçerliliği tescil edildi.

Ceza davalarında mahkeme değiştirilebilir mi?

Ceza davalarında yetkili mahkeme fiilin işlendiği yer mahkemesi olarak kabul ediliyor. Peki, zeza davalarında mahkeme değiştirilebilir mi?

SGK İzmir Eğitim ve Dinlenme Tesisi'nin satıldığı iddiası TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, SGK İzmir Eğitim ve Dinlenme Tesisi'nin satıldığı iddiası TBMM gündeminde konu oldu..

Türk Kızılayı'ndan dinlenme tesisi inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Kırklareli ili, Merkez ilçesi, Kavaklı köyündeki alanda dinlenme tesisi yaptırılacak. İnşaat ihalesi 5 Aralık'ta gerçekleşecek..

Mahkeme Ömer Faruk Kavurmacı için karar verdi!

Dün mahkeme karşısına çıkan ve savunmasını yapan Ömer Faruk Kavurmacı hakkında mahkeme kararını verdi. Kavurmacı'nın mal varlığı üzerindeki tedbir kararı kaldırılmadı...

Karşıyaka Engelli Dinlenme Merkezi inşaatında sona gelindi!

Engelli bireyler kadar ailelerinin de sosyal yaşama daha fazla katılabilmesi için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi’nin inşasında sona gelindi.

Kocaeli Arızlı Konutları'nda mahkeme yürütmeyi durdurdu!

Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin’in depremzedelere hibe ettiği konutlardan 17 Temmuz’a kadar tahliye etmeleri istenmişti. Kocaeli Arızlı Konutları'nda mahkeme yürütmeyi durdurdu.

Beykoz'da yaşlılar için dinlenme evleri yapıldı!

İstanbul Huzur ve Dinlenme Evleri Vakfı'nın faaliyetleri hakkında bilgi veren Zeki Sayın 3 bin TL bedelle hizmet sağladıklarını söyledi. İşte detaylar...

TFF'den Riva'ya otel ve dinlenme tesisi geliyor!

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Tesisleri'nin karşısına yeni bir konaklama birimi yapılacak. 2 ay içerisinde çalışmaların başlayacağı projede 120 odalı otel ve yeni dinlenme tesisi yer alacak.

Yaşlılar Dinlenme Evi temel atma töreni gerçekleşti!

Eyüp Sultan Mahallesi’ndeki Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temel atma töreni Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in katılımıyla gerçekleşti.

Sancaktepe Yaşlılar Dinlenme Evi'nin temeli atıldı!

Sancaktepe Belediyesi'nin Eyüp Sultan Mahallesi’nde hayata geçirdiği Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.

Favori Dinlenme mahkeme Haberi

Favori Dinlenme mahkeme

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Favori Dinlenme Yerleri A.Ş.’nin iflasını istedi. İflas davası Ankara 7. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde açıldı. Dava başvurusunun geçtiğimiz 6 Kasım’da yapıldığı bildirildi.


ŞİRKET HALKA AÇIK

Favori Dinlenme Yerleri şirketi halka açık konumda. Yüzde 20’si Dokap Topluluğu Holding A.Ş. yüzde 18’i Cemil Çakmaklı’ya ait şirketin kalan hissesi ise halka açık konumda.

Şirketin yönetiminde Çakmaklı’nın yanı sıra Meral Erkul, Ayhan Erel, Erçin çakmaklı ve Noyan Ünsal bulunuyor.


Kemer’de bulunan Naturland’in sahibi konumundaki Favori Dinlenme Yerleri uzun bir süreden beri ödenmeyen işçi paraları ila gündemde. Şirkete karşı açılmış çok sayıda dava bulunuyor. "Naturland Mağdurları" adı ile sosyal medya üzerinde hesaplar da...