04 / 05 / 2024

Fay Harfiyat İnşaat Madencilik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Fay Harfiyat İnşaat Madencilik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Fay Harfiyat İnşaat Madencilik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erdal Etyemez tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün Ümraniye'de kuruldu.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy olası İstanbul depremi için '100 yıl beklemeyecek' dedi! Yeni fay hattını açıkladı!

Prof. Dr. Şükrü Ersoy olası İstanbul depremi için '100 yıl beklemeyecek' diyerek, yeni fay hatlarını işaret etti.

Bursa'daki yeni fay hattının araştırılması önergesi Meclis'te reddedildi!

Geçtiğimiz günlerde Bursa'da yeni bir fay hattı olduğu gündeme gelmişti. Bursa'daki yeni fay hattının araştırılması önergesi Meclis gündemine geldi ancak kabul edilmedi. 

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 6 Şubat depremi Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti! 24 saatte 4 büyük deprem!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, son 24 saatte 4'ten büyük 4 depremin meydana geldiğini belirterek, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz ettiğini söyledi.

İka Harfiyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İka Harfiyat İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de İskender Karaaslan tarafından kuruldu.

İzmir'de fay hatlarının röntgeni çekilecek!

İzmir'de ODTÜ öncülüğünde  2,5 sene devam edecek "İzmir İli Depremsellik ve Mikro bölgelendirme Araştırma Projesi" kapsamında fay hatlarının röntgeni çekilecek. 

Mfg Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfg Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Fidan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Bayraklı Şehir Hastanesi'nden fay hattının geçip geçmediği iddiası TBMM'de!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yapılmakta olan şehir hastanesinin bulunduğu bölgeden bir fay hattının geçip geçmediğine dair yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

'Fay yasası'nın deprem yıkımlarına çare gösterilmesi doğru değil!

JMO, fay yasasının yıkımlara çare gösterilmesinin doğru olmadığını belirtti ve “Depreme ilişkin yasa ya da yönetmelik değişikliği olacaksa, bu ancak TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odasına ya da Jeofizik Bilimcilerine danışarak verilebilir” açıklamasında bulundu.

Deprem uzmanları fay hatlarının röntgenini çekiyor!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir öncülüğündeki uzmanlar, kazdıkları hendeklerle fay hatlarının röntgenini çekiyor...

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Karataş tarafından kuruldu.

Fay Hafriyat Otomotiv İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Hafriyat Otomotiv İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de tarafından Fuat Ay tarafından kuruldu.

Fay hatlarının tamamı harekete geçti! 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, katıldığı bir teelvizyon programında Türkiye'de peş peşe meydana gelen depremlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Ercan, "Yaşanan son 4 depremle Türkiye'deki fay hatlarının tamamı harekete geçti" dedi...

Artık fay hatlarını değil, depreme dayanıklı yapılaşmayı konuşmalıyız!

Elazığ Sivrice’de, 24 Ocak 2020 günü 20.55’te meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklamada bulunan Avrupa Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık; “Artık fay hatlarını değil, depreme dayanıklı yapılaşmayı konuşmalıyız.” dedi...

Fay Harfiyat İnşaat Madencilik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Fay Harfiyat İnşaat Madencilik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Fay Harfiyat İnşaat Madencilik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ümraniye'de Erdal Etyemez tarafından kuruldu. 


Fay Harfiyat İnşaat Madencilik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak  b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...