12 / 05 / 2024

fazlı kılıç 2016 yatırımları

fazlı kılıç 2016 yatırımları

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç birim ziyaretlerine İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile devam etti. 2015 Yılının genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda 2016 hedefleri de masaya yatırıldı.

Hong Kong'da konut fiyatları yine düştü! Eylül 2016'dan bu yana en düşük seviye!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Hong Kong konut piyasasında, özel konut fiyatları art arda 10. ayda da geriledi ve Eylül 2016'dan bu yana en düşük noktaya ulaştı. 

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ali Kılıç: Kentsel dönüşümde Türkiye modeli yarattık!

Maltepe Belediyesi’nin 2016 yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Belediye Başkanı Kılıç, kentsel dönüşümde bir Türkiye modeli yarattıklarını belirtti.

Fazlı Kılıç Kağıthane'deki kentsel dönüşümü anlattı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, '4.Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti.

Konut Satış İstatistikleri Eylül 2016!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), geçtiğimiz Eylül ayında kaç konut satıldığını, hangi illerden ne kadar satış gerçekleştiğini açıkladı. İşte konut Satış İstatistikleri Eylül 2016..

Akfen GYO Eylül 2016 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen GYO "Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Eylül 2016 verilerini yayınladı. İşte ilgili yatırımcı raporu.

Fazlı Kılıç: Kağıthane'nin yüzde 60'ını yeniledik!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane'deki yatırım, değişim ve dönüşümü anlattı. Başkan Kılıç Kağıthane'nin yüzde 60'ını yenilediklerini belirtti...

TÜFE oranları Eylül 2016!

TÜFE oranları işyeri kira artış hesaplamalarında kullanılabiliyor. Kira artış hesaplamasında on iki aylık ortalamalar baz alınıyor. İşte TÜFE oranları Eylül 2016..

ÜFE oranları Eylül 2016!

TÜİK tarafından her ay açıklanan ÜFE oranları, kira artış hesaplamalarında kullanılıyor. İşte 5 Eylül'de açıklanan ÜFE oranları Eylül 2016..

Kira artış oranları Eylül 2016!

Kira sözleşmesi Eylül ayında yenilenen kimselerin zam oranları da bugün TÜİK tarafından açıklandı. İşte kira artış oranları Eylül 2016..

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü 2016 başvurusu!

Bingöl Genç Güveçli Köyü Toplu Konut Uygulaması kapsamında bulunan 3 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü 2016 başvurusu ne zaman başlayacak?

2. sınıf yapı yaklaşık maliyetleri 2016!

Yapı yaklaşık maliyetleri hesaplanırken yapı sınıfları baz alınarak hesaplamalar yapılıyor. Peki 2016 yılında 2.sınıf yapı yaklaşık maliyetleri ne kadar? İşte 2. sınıf yapı yaklaşık maliyetleri 2016...

5. sınıf yapı yaklaşık maliyetleri 2016!

Mimarlık ve mühendislik hizmet bedellerinin hesaplamasında yapı yaklaşık maliyetleri kullanılıyor. Bu maliyetler sınıflara göre kategorilere ayrılıyor. Peki 5.sınıf yapı yaklaşık maliyeti 2016 ne kadar? İşte 5. sınıf yapı yaklaşık maliyetleri 2016...

fazlı kılıç 2016 yatırımları Haberi

fazlı kılıç 2016 yatırımları


Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın düzenlediği müdürlük ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretler kapsamında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile bir toplantı gerçekleştiren Başkan Kılıç, toplantıda 2015 yılının genel bir değerlendirmesi ve 2016 yılının da hedefleri ile ilgili bilgi aldı. Toplantıda bir sunum gerçekleştiren İmar ve Şehircilik Müdürü Davut Paralı, bir yıl boyunca büyük bir özveriyle çalışan personeline teşekkür etti.  İş yoğunluğunun en fazla yaşandığı müdürlüklerden biri olduklarını belirten Paralı, Kağıthane’nin yüz ölçümünün daha küçük olmasına rağmen komşu belediyeler ile kıyaslandığında yapı ruhsatı ve iskan konusunda diğer belediyelerden çok önde olduklarının altını çizdi.

Yükselen Trend 2016’da da devam edecek

2015 Yılının rakamlarının da değerlendirildiği toplantıda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün yıl içinde toplamda 949 adet yapı ruhsatı ile 593 adet iskan verdiği belirtildi. 2014 Yılında...