29 / 04 / 2024

fazlı kılıç açıklamaları

fazlı kılıç açıklamaları

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç "Kağıthane’de çok az sayıda kalan tapu sorununu inşallah bu yıl içinde çözüme kavuşturacağız. 2016 tüm müdürlüklerimiz gibi Emlak İstimlak Müdürlüğümüzde de daha verimli geçecek.’’ dedi

Fazlı Kılıç: Kağıthane'de tarihin izlerine önem veriyoruz!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, vatandaşı kentsel dönüşüme teşvik etmek için yatay değil, dikey yapıları tercih ettiklerini belirterek, böylece yolların genişlediğini, otopark ve yeşil alanlara yer açıldığını kaydetti.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Erhan Kılıç'tan Buca metrosu açıklaması!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç İzmir halkının merakla beklediği Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan apartman görevlilerine çağrı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sefaköy Kültür Merkezi'nde İstanbul 3. Bölge apartman görevlileri ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada bu tür toplantılarda sorunu yaşayan kişilerin düşüncelerini açıklamalarını önemsediklerini söyledi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan deprem vergisi sorusu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin sonuçlarıyla ilgili olarak açıklamalar yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan deprem açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'deki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarıyla ilgili ve oradaki çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 3 Aralık'ta açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 2021 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklama yeni CSO binasının 3 Aralık’ta açılacağını açıkladı.  

Ağustosta en fazla reel getiri külçe altında oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde, ağustos ayında en fazla reel getiri külçe altından sağlandı.

Metin Külünk'ün Afganistan'da yaptırdığı okul hizmete açıldı!

Hayırsever Türk doktor Metin Külünk'ün Afganistan'ın kuzeyindeki Cüzcan vilayetinde inşa ettirdiği 1500 öğrencinin faydalanacağı 16 derslikli okul hizmete açıldı.

Hospıtal Instrument Biyomedikal Mühendislik Ve Sağlık Teknolojileri Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Hospıtal Instrument Biyomedikal Mühendislik Ve Sağlık Teknolojileri Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaya Yalçın tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ayasofya açıklaması!

Kemal Kılıçdaroğlu, Ayasofya'nın cami olarak açılmasına ilişkin "18 yıldır yapılmayan şey şimdi neden yapılmaya çalışılıyor" dedi...

fazlı kılıç açıklamaları Haberi

fazlı kılıç açıklamaları


Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, müdürlüklerin faaliyetlerini yakından incelemek ve personel ile olan samimiyeti ilerletmek adına düzenlediği müdürlük ziyaretleri kapsamında Emlak İstimlak Müdürlüğü ile bir toplantı düzenledi. Kağıthane Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantı da 2015 yılının genel bir değerlendirmesi yapılırken 2016 yılının da hedefleri konuşuldu.


Başkan Fazlı Kılıç yaptığı konuşmada; ‘’Ziyaretlerimiz verimli geçiyor, bugün de Emlak İstimlak Müdürlüğümüzle birlikte bir toplantı gerçekleştiriyoruz. Yoğun çalışan ve iş gücü fazla olan bir müdürlük ama faaliyetlerini gayet olumlu buluyoruz. Kağıthane’de çok az sayıda kalan tapu sorununu inşallah bu yıl içinde çözüme kavuşturacağız. 2016 tüm müdürlüklerimiz gibi Emlak İstimlak Müdürlüğümüzde de daha verimli geçecek.’’ diye konuştu.


Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Kır ve Mevlüt Öztekin, Özel Kalem Müdürü Levent Dirice, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü...