03 / 05 / 2024

Fcc Fıçıcıgil İnşaat adres

Fcc Fıçıcıgil İnşaat adres

Fcc Fıçıcıgil İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Fıçıcıgül ve Metin Fıçıcıgil ortaklığında kuruldu.

'Eskişehir’in şehir merkezinde zemin zayıf, kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!'

Deprem ülkesi olan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerekiyor. İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç, kentteki binalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Fırtınam İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırtınam İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Kurtulmuş tarafından kuruldu.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Cçk İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Medikal Limited Şirketi kuruldu!

Cçk İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Medikal Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Verim tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Zamların ardı arkası kesilmiyor! 1 ton demir fiyatları ne kadar oldu? 

İnşaat demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı rekorla kapatan demir, yeni haftaya yeni zamla başladı. Demir fiyatları resmen fırladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Palaz tarafından kuruldu.

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Aşçı tarafından kuruldu.

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı! Invictus İnşaat'tan Çeşme'ye 138 konutluk yeni proje!

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı sağlanıyor. Invictus İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 138 konut bulunuyor.

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatuk Şirin tarafından kuruldu.

Doların roket takıp fırlayacağı tarih belli oldu! Olacaklar önceden açıklandı, cüzdanını kapan dövizciye ışınlanacak!

Dolar öngörüleri ile merak uyandıran Selçuk Geçer, doların roket takıp fırlayacağı tarihi resmen açıkladı. Olacaklar önceden açıklandı, hemen gardınızı alın paranızdan olmayın! Cüzdanını kapan dövizciye ışınlanacak!..İşte ayrıntılar...

Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor. İşte ayrıntılar...

Altın Kahini İslam Memiş çıldırdı! Bugünün fırsatçılarını unutturmayacağız! ''Pes'' dedirten gelişme! 

Altın Kahini İslam Memiş, böyle bir zamanda borsada işlem yapanları ve kazananları, kazandığını zannedenlere isyan etti. İslam Memiş: '' Bugünün fırsatçılarını unutturmayacağız'' diyen İslam Memiş'ten ''Pes'' dedirten gelişme! 

Fcc Fıçıcıgil İnşaat adres Haberi

Fcc Fıçıcıgil İnşaat adres

Fcc Fıçıcıgil İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Fıçıcıgül ve Metin Fıçıcıgil ortaklığında kuruldu.


Fcc Fıçıcıgil İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Turistik otel,motel,tatil köyü,gazino,plaj,restaurant ve benzeri yerleşim ve hizmet tesisleri kurmak,inşa etmek ve 27.12.2007 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler,


Fcc Fıçıcıgil İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kavacık Mahallesi Zafertepe Sk.No:16/10 Beykoz