07 / 05 / 2024

Fe Metal istanbul projeleri

Fe Metal istanbul projeleri

İNŞAAT malzemeleri satış faaliyetlerinden kazandığı tecrübeyi, 2000 yılından bu yana yaptığı inşaat projelerine aktaran Fe Metal, İzmir Çiğli'deki Anatolia Park Evleri'nin satışlarına hızla devam ediyor...

Bademli Bahçe Evleri'nde son iki konut!

Fe Metal A.Ş tarafından Çeşme’nin köy dokusunun korunduğu Reisdere’de inşa edilen Bademli Bahçe Evleri'nde son iki fırsat niteliğindeki villaların satışı devam ediyor. Peki Bademli Bahçe Evleri ne kadar? İşte Bademli Bahçe Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kavasçinar tarafından açıldı. 

Anima İstanbul İnşaat Elektrik Metal Limited Şirketi kuruldu!

Anima İstanbul İnşaat Elektrik Metal Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Çomuk tarafından kuruldu.

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Cevdet Yıldırım tarafından açıldı.

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Akbulut tarafından açıldı.

Hiba Metal İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hiba Metal İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kağıthane’de 5 milyon sermaye bedeli ile açıldı.

Turgay İstanbul İnşaat Elektrik Metal Temizlik Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgay İstanbul İnşaat Elektrik Metal Temizlik Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 400 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Kar tarafından kuruldu.

Huzur İstanbul İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzur İstanbul İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Özlem tarafından kuruldu.

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi açıldı!

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi açıldı!

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

SVS MET Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli Şubesi açıldı!

SVS MET Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli açıldı.

Metal İstanbul Paslanmaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metal İstanbul Paslanmaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Özkurt tarafından kuruldu... 

Öztürk İstanbul Yapı Malzemeleri Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk İstanbul Yapı Malzemeleri Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Günerdin Öztürk tarafından kuruldu. 

Fe Metal istanbul projeleri Haberi

Fe Metal istanbul projeleri

İNŞAAT malzemeleri satış faaliyetlerinden kazandığı tecrübeyi, 2000 yılından bu yana yaptığı inşaat projelerine aktaran Fe Metal, İzmir Çiğli'deki Anatolia Park Evleri'nin satışlarına hızla devam ediyor. Şu ana kadar apartman, villa, işyeri gibi çok özellikli projelere imzasını atan Fe Metal, Alaçatı'da inşa ettiği Viento Butik Otel'i ise Nisan ayında hizmete sokacak. Bugüne kadar bin 500'e yakın konut ürettiklerini söyleyen Fe Metal A.Ş Genel Müdürü Enver Dündar "Artık İstanbul'da ciddi arazi arayışı içerisindeyiz. Merkezde arazi arıyoruz. 200 konuta kadar butik projeler yapmayı hedefliyoruz" dedi. 


Taraf...