28 / 04 / 2024

Fehim Adak biyografi

Fehim Adak biyografi

Devlet, Ticaret, Bayındırlık ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski bakanı Fehim Adak, 85 yaşında vefat etti. Peki, Fehim Adak kimdir? Fehim Adak hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Necdet Adak tarafından kuruldu.

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Fehim Şenol İşbilir tarafından kuruldu.

Güncel adak kurbanı fiyatları kaç TL? 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Kurban Bayram sonrası adak kurban fiyatlarında da değişiklikler oldu. Peki adak kurbanı almak isteyen biri kaç lira ödeyecek? İşte adak, akika veya şükür kurbanı fiyatlarını sizin için liste haline getirdik.

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’nda Fehim Bozoğlan ve Zekeriya Bozoğlan ortaklığında kuruldu.

Hf Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hf Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Hikmet Peker ve Fehim Peker ortaklığında kuruldu.

Sevyap Tasarım Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sevyap Tasarım Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Fehim Arvas tarafından kuruldu.

Hisseli gayrimenkullerde şufa hakkı nasıl kullanılır?

Gayrimenkul danışmanı Mehmet Adak, hisseli mülkiyette önalım (şufa) hakkına ilişkin bir yazı kaleme aldı. İşte Mehmet Adak'ın o yazısı...

Öz Adak İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Adak İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Adak ve  Yusuf Adak tarafından kuruldu.

İkap Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkap Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de  20 bin TL sermaye bedeli  ile Murat   Demir  ve Fehim Mert Erkan tarafından kuruldu.

Küçükçekmece'de 13.5 milyon TL'ye icradan satılık adak satış yeri ve depo!

T.C. Küçükçekmece 4. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Firüzköy Mahallesi, 0 ada 5926 parselde yer alan adak satış yerini ve depoyu 13 milyon 536 bin 117 TL'ye satıyor...

Mülk yöneticisinin görev ve sorumlulukları!

Gayrimenkul Danışmanı ve Mülk Yöneticisi Mehmet Adak, Emlakkulisi.com okuyucuları için ''mülk yönetimi'' konusunu kaleme aldı...

Adak Home Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adak Home Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fardad Mohsenzadeh tarafından kuruldu.

Kiler GYO Marmaris'te 34.9 milyon TL'ye arsa aldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla ili, Marmaris ilçesi, Adaköyü Mahallesi'nde yer alan 31.068,25 metrekare büyüklüğündeki 2 arsayı 5.000.000 USD (34.868.000 TL, KDV Muaf) bedel ile satın aldı...

Fehim Adak biyografi Haberi

Fehim Adak biyografi

Fehim Adak kimdir?

Fehim Adak, 1931 yılı Mardin doğumlu. Adak, İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun.


Mardin İI Bayındırlık Müdürü, DSİ Diyarbakır Bölge Müdürü, DSİ Ankara Murakabe Müşavere Kurulu Üyesi, 4, 5, 20 ve 21. Dönem Mardin milletvekilliği, Ticaret, Bayındırlık, Gıda Tarım ve Hayvancılık ile Devlet Bakanlığı görevlerinde bulunmuştu. 


Refahyol hükûmeti zamanında uygulanan havuz sistemini Necmettin Erbakan ile geliştirerek uygulamaya koymuşlardır.


Adak, evli ve 6 çocuk babasıydı.



Fehim Adak hayatını...