06 / 05 / 2024

Fehmi Özkaya İnşaat adres

Fehmi Özkaya İnşaat adres

Fehmi Özkaya İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fehmi Özkaya ve Recep Alver ortaklığında kuruldu. 

Özkaya Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özkaya Proje İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Özkaya tarafından kuruldu.

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Fehmi Yel ve Resul Öztaş ortaklığında kuruldu.

Özkaya Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaya Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Özkaya ve Hakan Özkaya ortaklığında kuruldu.

Özkaya Taşeronluk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaya Taşeronluk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özal Özkaya tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Fehmi Özkaya İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fehmi Özkaya İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fehmi Özkaya ve Recep Alver ortaklığında kuruldu. 

Özkaya Gayrimenkul İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaya Gayrimenkul İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Fırat Güçlü ve Yunus Özkaya imzasıyla kuruldu.

Fehmi Batın Ekşi İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fehmi Batın Ekşi İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nurcan Ekşi tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Aralık'ta kuruldu.

Fehmi Demirten: Yedi milyon konut hızla dönüştürülmeli!

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği (DEİM) Başkanı Fehmi Demirten, 20 milyon yapı stokunun 7 milyonunun kentsel dönüşüm sayesinde elden geçirilmesi gerektiğini vurguladı. "Binaların ülkemizi temsil edebilecek yapıda olmasını bekliyoruz" dedi...

Fehmi Demirten: Türkiye'deki 20 milyon binanın 7 milyonu yıkılmalı!

"Kentsel Dönüşümün Finans Ayağı" konulu panelde konuşan Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Fehmi Demirten, Türkiye'deki binaların dayanaklılığı konusunda açıklama yaparken, sorunun boyutunu gözler önüne serdi

Fehmi Demirten: 7 milyon konut hızla dönüştürülmeli!

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Fehmi Demirten, 20 milyon yapı stokunun 7 milyonunun kentsel dönüşüm sayesinde elden geçirilmesi gerektiğini bunun söyledi DEİM'in düzenlediği 'Kentsel Dönüşümün Finans Ayağı' paneli yapıldı.

Denizli inşaat Müteahhitleri Derneği 37. Turkey Build Fuarı'nı ziyaret etii!

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Fehmi Demirten, Teknoloji tüm hızı ile yeni ürünleri ortaya çıkarıyor. Biz de bu ürünleri yakından görmek gereği duyduk. 30 kişilik ekiple fuarda iki gün incelemelerde bulunduk dedi...

Fehmi Demirten: Baret takmayan inşaat işçilerine ceza kesilmeli!

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği ( DEİM ) Başkanı Fehmi Demirten, emniyet kemeri takmayan sürücüye ceza kesildiği gibi baret takmayan işçiye de ceza kesilmesi gerektiğini söyledi...

Fehmi Özkaya İnşaat adres Haberi

Fehmi Özkaya İnşaat adres

Fehmi Özkaya İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fehmi Özkaya ve Recep Alver ortaklığında kuruldu. 

Fehmi Özkaya İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Turizm konusunda yerli ve yabancı turistlerin ihtiyaçlarınıkarşılamak amacıyla otel, motel, pansiyon, tatil köyü, kamping, konaklama tesisleri,lokanta, gazino, diskotek, gece kulübü, sauna, spor, eğlence ve dinlenme tesisleri, benzin istasyonu ve müştemilatı, otopark tesisleri kurma, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, satışına aracılık etmek, bu ve bu nevi tesislerle ilgili her türlü makine, aletve malzemeler imal, ithal ve ihracat etmek, Bu tesisleri inşaetmek üzere resmi ve özel kuruluş veya kişilerden arazi kiralamak, arazi almak, gerekirse süre bitiminde o kuruluşa devretmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Fehmi Özkaya İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi...