23 / 07 / 2024

Fehmi Şahin Eğitim Merkezi mamak

Fehmi Şahin Eğitim Merkezi mamak

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Boğaziçi Mahallesi’nde hizmete giren Şehit Polis Fehmi Şahin Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi’nin açılışına katıldı.

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Şahin tarafından kuruldu.

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı yapılacak!

Ankara Valisi Vasip Şahin bugün saat 13.00'te 326 eğitim tesisinin açılışının yapılacağını belirtti.

Esenler’de eğitim arazisi 'emniyet hizmet alanı' oldu!

Esenler Belediyesi Meclisi, Menderes Mahallesi’ndeki ilköğretim eğitim alanını, il milli eğitim müdürlüğünün itirazına karşın “emniyet hizmet alanına” çevirdi. Müdürlük eşdeğer arazi talep etti. CHP’li üye Şahin, “Eşdeğer arazi nerede” dedi. AKP’li üye Ciner, “Anadolu yakasında” diye konuştu.

Samsun Atakum'a okul öncesi eğitim merkezleri inşa edilecek!

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, "Hayata geçireceğimiz teknoloji, bilgi erişim, yetenek, üstün çocuklar, okul öncesi eğitim merkezleri ve dijital kütüphaneler ile Atakum'u eğitimin üssü haline getireceğiz" dedi

Mesar Eğitim Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mesar Eğitim Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta Rıza Esen, Mehmet Göçen ve SAYGIN Şahin ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Okulu bu yıl açılacak!

Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, "İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in imzaladığı protokole göre Gülseren Özdemir Özel Eğitim ve İş Uygulama okulu bu yıl hizmete açılacak" dedi.

Biltek İnşaat Eğitim Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biltek İnşaat Eğitim Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Bilal Şahin imzasıyla kuruldu.

Mamak Şehit Polis Fehmi Şahin Eğitim Merkezi açıldı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Boğaziçi Mahallesi’nde hizmete giren Şehit Polis Fehmi Şahin Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi’nin açılışına katıldı.

Somali'deki Türk askeri eğitim tesisi Ocak'ta açılacak!

Somali'de inşası süren Türk askeri eğitim tesisi ocak ayında hizmete girecek. Istanbul-Mogadishu General Construction Yöneticisi Ebubekir Şahin, projenin detaylarını anlattı.

Gaziantep Aktif Yaşam ve Eğitim Merkezi'nin açılışı yapıldı!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Büyükşehir Belediyesi Aktif Yaşam ve Eğitim Merkezi'nin açılışını yaptı.

Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni binası Haziran'da hizmete girecek!

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni hizmet binası haziran ayı sonunda hizmet vermeye başlayacak

Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi, Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olacak!

Hayat kadınlarının tedavi edildiği "Cancan" olarak bilinen Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi'nin Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olması için ilk ihale 4 Nisan'da yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı kampüs tarzı liseler kuruyor!

Milli Eğitim Bankalığı (MEB), 12 yıllık zorunlu eğitime geçilmesinin ardından doğacak okul ve derslik ihtiyacını karşılamak için yeni bir proje başlatıyor

Fehmi Şahin Eğitim Merkezi mamak Haberi

Fehmi Şahin Eğitim Merkezi mamak


Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Boğaziçi Mahallesi’nde hizmete giren Şehit Polis Fehmi Şahin Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi’nin açılışına katıldı. İsmini geçtiğimiz yıl Iğdır Dilucu Sınır Kapısı’nda düzenlenen terör saldırısı sonucu şehit düşen Polis Fehmi Şahin’den alan okulda engelli çocuklar lise düzeyinde eğitim alacak.  Okulun açılışına Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Şehit Polis Fehmi Şahin’in eşi Çiğdem Şahin, öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Programın açılışında bir konuşma yapan Mamak Kaymakamı Ali Mantı, “Devletimiz için canını feda eden şehidimizin adının yaşatılacak olması bizleri ayrıca mutlu etti” dedi. Engelli bireylerin topluma kazandırılmasında eğitimin önemine işaret eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Engelli çocuklarımız burada eğitim alacak. Engelli çocuklarımızın...