16 / 05 / 2024

Fehmi Şahin kimdir

Fehmi Şahin kimdir

Bandırma'da biri özel sektör tarafından yaptırılan iki adet yurt inşaatının devam ettiğini söyleyen Kredi ve Yurtlar Kurumu Bandırma Şubesi Müdürü Fehmi Şahin, inşaatın tamamlanmasının ardından ilçede 10 yıl yurt sıkıntısı olmayacağını söyledi

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Vanmed Mobilya Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vanmed Mobilya Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fehmi Şahin ve Mehmet Mustafa Güngör ortaklığında kuruldu.

Arzu Şahin kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Şahin kimdir?Arzu Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Şahin'in biyografisi...

Fehmi Babacan kimdir?

16 yılı aşan deneyiminden aldığı güçle sektöre çok sayıda proje kazandıran Babacan Holding’in mihenk taşı olan Fehmi Babacan hayatını kaybetti..

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2019 yerel seçimlerinde de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Fatma Şahin kimdir?

Şahin Şerifoğulları kimdir?

Şahin Şerifoğulları, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Şahin Şerifoğulları kimdir? Şahin Şerifoğulları, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mamak Şehit Polis Fehmi Şahin Eğitim Merkezi açıldı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Boğaziçi Mahallesi’nde hizmete giren Şehit Polis Fehmi Şahin Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi’nin açılışına katıldı.

İzzet Şahin kimdir?

Emekli Maliye Profesörü İzzet Şahin kimdir? Emeklilikten sonra Libya'da, bir Türk inşaat firmasında idari ve mali müşavir olarak görev yapan Şahin başka hangi işlere imza attı?

Ali Ergin Şahin kimdir?

1 Temmuz 2016 tarihinde Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ergin Şahin, görevinden ayrıldı. Peki Ali Ergin Şahin kimdir? Ali Ergin Şahin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Fehmi Şahin kimdir Haberi

Fehmi Şahin kimdir


Bandırma'da Yurt-Kur tarafından yapılan yurtlar sayesinde üniversite öğrencilerinin 10 yıl yurt sıkıntısı yaşamayacağı bildirildi. 


Bandırma'da biri özel sektör tarafından yaptırılan iki adet yurt inşaatının devam ettiğini söyleyen Kredi ve Yurtlar Kurumu Bandırma Şubesi Müdürü Fehmi Şahin, inşaatın tamamlanmasının ardından ilçede Yurt-Kur bünyesinde bin 746 öğrencinin barındırılacağını söyledi. TOKİ tarafından yapımı süren 536 kişilik yurt binası inşaatının Mart 2015'te tamamlanacağını anlatan Şahin, "Bununla birlikte ilçede bulunan bir firma tarafından da 738 öğrenci kapasiteli yurt inşaatı ağustos ayında tamamlanacak. Bu inşaatların tamamlanması ile birlikte ilçede Yurt-Kur bünyesinde barındırılacak öğrenci sayısı bin 746'ya çıkacak" dedi. 

Yurtların tamamlanmasının ardından ilçedeki üniversite ve yüksek okullarda okuyan öğrencilerin barınma meselesinin ortadan kalkacağını söyleyen Şahin, ilçede 10 yıl barınma sıkıntısı yaşanmayacağını sözlerine ekledi.



Balıkesir Marmara Bölgesi...