02 / 05 / 2024

Fema İnşaat-KLV İnşaat gs riva açıklaması

Fema İnşaat-KLV İnşaat gs riva açıklaması

Fema İnşaat ve KLV İnşaat GS Riva ihalesinin el değiştirmesine ilişkin açıklama yaptı. İş ortaklığı: "İmar mevzuatındaki önemli değişiklikler nedeni ile ihale konusu iş yönünden, emsale esas inşaat alanında çok ciddi azalmalar meydana gelmiştir" dedi.

Galatasaray Riva ihalesinde kim ne kazanacak?

Galatasaray‘ın Riva’da ihalesini kazanan Fema İnşaat ve KLV İnşaat İş Ortaklığı belirlenen sürede sözleşmeyi imzalamayınca ihale en yüksek ikinci teklifi veren Yılmaz İnşaat’a verildi. Bu karışıklık yüzünden 180 milyon lira kayba uğrayan GS ise sessizliğini koruyor.

Fema İnşaat-KLV İnşaat'tan GS Riva ihalesi açıklaması!

Fema İnşaat ve KLV İnşaat GS Riva ihalesinin el değiştirmesine ilişkin açıklama yaptı. İş ortaklığı: "İmar mevzuatındaki önemli değişiklikler nedeni ile ihale konusu iş yönünden, emsale esas inşaat alanında çok ciddi azalmalar meydana gelmiştir" dedi.

Galatasaray Riva ihalesi el değiştirecek!

Emlak Konut GYO'nun 2. oturumunu 15 Haziran'da yaptığı Riva arsa ihalesi el değiştirdi. 1 milyar 178 milyon TL teklifle ihaleyi kazanan Fema İnşaar-KLV İnşaat İş Ortaklığı sözleşmeyi imzalamadığı için ihale en yüksek ikinci teklifi veren Yılmaz İnşaat'a verildi.

FB'li ve BJK'li taraftarlar da Galatasaray projesinden konut alsın!

"Biz Emlak Konut GYO ile anlaştık. Fema İnşaat-KLV İnşaat İş Ortaklığı ihaleyi kazandı. Ama bizim muhatabımız Emlak Konut. Buradan bizim kasamıza en az 942 milyon TL girecek" diyen Başkan Özbek, FB'li ve BJK'li taraflarının da projeden konut alması istediklerini ifade etti.

Galatasaray Riva ihalesini Fema İnşaat-KLV İnşaat kazandı!

Emlak Konut tarafından "Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" usulü ile inşa ettirilecek ve arsa bedelinin yüzde 80’inin Galatasaray'a verileceği arsanın ihalesi bugün yapıldı. İhaleyi 1 milyar 178 milyon TL teklifle Fema İnşaat-KLV İnşaat İş Ortaklığı kazandı.

Milas OSB'nin altyapısını KLV İnşaat yapacak!

Muğla Milas Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı ihalesini yüzde 47.01 kırımla teklif veren KLV inşaat firması kazandı. Geçen sene yapılan ihaleyi kazanan firmanın sözleşmesi feshedilmişti.

Tek-Art İnşaat Ticaret Şirketi halka arzını duyurdu!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar Anonim Şirketi halkla arzına ilişkin duyuruyu ilan etti

Y ve Y GYO, Yeşil İnşaat'ın pazarlama şirketi ile birleşti!

Y ve Y GYO Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Tic. A.Ş. ile birleşti

Pusula İnşaat'tan Rüya Konakları'da 31 bin 500 TL'ye! Yarın satışta!

31 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla, Pusula Ortak Girişim İnşaat'ın hayata geçirdiği Rüya Konakları 15 Eylül'de satışa çıkıyor

Enka İnşaatı'ın acı günü!

Enka İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Sera İnce'nin torunu Nehir Bayazıt hayatını kaybetti

Yalçın İnşaat firması ihalelerden men edildi!

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Yalçın İnşaat firmasını ihalelerden men etti

Gita Çelik ve İnşaat'ın adı tasfiye ve iflasın açılması ilanı!

Kocaeli Asliye Ticaret Mahkemesinin iflasına karar verilmiş olan Gita Çelik ve İnşaat'ın ADİ TASFİYE şeklinde yapılmas tensip kılındı

Arte İnşaat Şirketi iflasın ertelenmesi davası açtı!

Arte İnşaat Sanayi ve İthalat İhracat Limited Şirketi tarafından Kadıköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde iflasın ertelenmesi davası açtı

Fema İnşaat-KLV İnşaat gs riva açıklaması Haberi

Fema İnşaat-KLV İnşaat gs riva açıklaması

Galatasaray Kulübüne ait Riva arazisinin Emlak Konuk GYO tarafından düzenlenen ihalesinin kazananı olan ancak daha sonra sözleşme imzalamayarak hakkını kullanmayan  Fema İnşaat ve KLV İnşaat İş Ortaklığı, yapılan imar değişikliklerinin kararda etkili olduğunu duyurdu.


Galatasaray Riva ihalesi el değiştirecek! 



Fema İnşaat ve KLV İnşaat İş Ortaklığı'ndan yapılan açıklamada, 15 Haziran 2017 tarihindeki ihalenin ardından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca önemli ve köklü imar değişikliklerine gidildiği vurgulanarak, "İmar mevzuatındaki önemli değişiklikler nedeni ile ihale konusu iş yönünden, emsale esas inşaat alanında çok ciddi azalmalar meydana gelmiştir." denildi.


Yapılan imar değişiklikleri sonrası projede aleyhlerine bir durum oluştuğuna dikkat çekilen açıklamada, "Yaklaşık 50 bin metrekarelik pazarlanabilir alan kaybı olduğu anlaşılmaktadır. Bu durum yazıyla Emlak Konut GYO'ya bildirilmiş ancak buna rağmen ihale şart ve koşullarında revizyona...