26 / 05 / 2024

fener atkısı

fener atkısı

Sarı Lacivert renklere sevdalıların tek adresi Fenerium, Eylül ayı fırsatlarıyla sonbaharı karşılıyor. Fenerium’un online mağazasında yer alan 240 ürün yüzde 60’lara varan fiyat indirimleriyle taraftara sunuluyor.

Bafra Fener Köprüsü açılış için gün sayıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Bafra ilçesinin iki yakasını birbirine bağlayacak olan Fener Köprüsü’nü inceledi.

İskenderun Fener Caddesi'ne asfalt!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Fener Caddesinin sıcak asfalt ile kaplandığını belirtti.

Çeşme Fener Burnu Folkart Yapı Evleri!

Dairelerin 1+1 'den 4+1 'e kadar değişiklik gösterdiği proje 5 kat şeklinde yükselecek. Çeşme Fener Burnu Folkart Yapı Evleri 31 Mayıs 2017 'de teslim edilecek.

Folkart Çeşme Fener Burnu Projesi!

Denize sıfır şekilde inşa edilen Folkart Çeşme projesinin lansmanı önümüzdeki günlerde gerçekleşecek. Folkart Çeşme Fener Burnu Projesi İzmir İl 'i Çeşme İlçe 'sinde inşa ediliyor.

Muratpaşa Fener Yaşlıevi 1 Ekim'de açılacak!

Fener Yaşlıevi 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde hizmete açılacak. Yaşlıevinde, dans, teknoloji, zeka oyunları ve hobi kurslarının yanı sıra koro çalışmaları da gerçekleştirilecek.

Fener Rum Patrikhanesi'nde tadilat yapılıyor!

Katolik dünyasının ruhani lideri Papa Francis'in 29-30 Kasım'da gerçekleştireceği Türkiye ziyareti öncesi hazırlıklar sürüyor. Ziyaret öncesi Fener Rum Patrikhanesi 'nde birtakım tadilat ve düzenlemeler yapılıyor.

Fener ve Balat iskeleleri yenileniyor!

Üsküdar-Balat ve Fener arasındaki vapur seferleri bir süredir yapılamıyor. Zira iskeleler kapalı. İskelelerin akıbetini merak eden Balat ve Fener sakinlerinden şu günlerde çok sayıda mesaj alıyorum. “İskeleler ne zaman açılacak?” diye soruyorlar.

Fener ve Balat Vapur İskeleleri'nin restorasyon ihalesi 26 Haziran'da yapılacak!

Fener ve Balat Vapur İskeleleri'nin restorasyon işinin ihalesi 26 Haziran'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı işleri Müdürlüğü tarafından yapılacak. Söz konusu iskelelerin ihalesi açık ihale şeklinde gerçekleştirilecek...

Eski Rum Yetimhanesi çevre enstitüsü oluyor!

Fener Rum Patrikhanesi'nin mülkü olan İstanbul Büyükada'daki Rum Yetimhanesi, çevre enstitüsü olacak...

Fener-Balat-Ayvansaray kentsel dönüşüm projesi iptal edildi!

Fener-Balat-Ayvansaray kentsel dönüşüm projesi bölgenin tarihi yapısının bozulacağı gerekçesiyle iptal edildi...

Fener, Balat ve Ayvansaray sakinleri Taksim'de eylem yaptı!

İstanbul'un tarihi yapılarıyla ünlü mahalleleri Fener, Balat ve Ayvansaray sakinleri 55 yıllık mahallelerini yıktırmayacaklarını söylediler

Fener-Balat kentsel dönüşüm sırasını bekliyor!

Tarihi semtleri bir bir betonla örten 'kentsel dönüşümde' yeni durak Fener-Balat. Haliç kıyısı, yıkım korkusu içinde sırasını bekliyor

Bahattin Sürücü: Bayrak Adasındaki konut restore edilmeli

Kuşadası Eko Sistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği (EKODOSD) Başkanı Bahattin Sürücü, Türkiye ile Yunanistan’ın Sisam Adasıarasındaki Dilek Boğazı ortalarında bulunan Bayrak Adası’ndaki fener ve konutun restore edilmesi g

fener atkısı Haberi

fener atkısı

Fenerbahçe Spor Kulübüne mali kaynak sağlamak amacıyla 2000 yılında kurulan ve kısa sürede Türk Perakende Sektörü’nün lider kulüp mağazalar zinciri haline gelen Fenerium, Eylül indirimleri ile taraftarın gönlünü bir kez daha fethediyor.

75 örnek mağazada ve online mağazasında sarı lacivert renklere gönül verenler için formanın yanı sıra, t-shirt, kazak, triko, eşofman,  yelek, kaşkol gibi binlerce ürünü satışa sunuyor

Fenerbahçe lisanslı ürünleri geniş perakende ağı sayesinde taraftarına ulaştıran ve kısa sürede Türkiye perakende sektörü içersinde kendine önemli bir yer edinen Fenerium 240 ayrı üründe yüzde 60’lara varan indirim oranlarıyla sonbahara sarı lacivert giriş yapıyor.

İşte Fenerium’un Eylül ayına özel ürünlerinin bazılarının  11 Eylül 2022 tarihli fiyat listesi

Erkek Beyaz Tribün Palamut Nakış Tshirt 199,95 TL yerine 149,95 TL

Erkek Beyaz Tribün...