10 / 05 / 2024

Fener Kalamış Caddesi

Fener Kalamış Caddesi

Kadıköy Fener Kalamış Caddesi'nde bulunan ve Fenerbahçe Parkı ile Fenerbahçe Burnuna geçiş sağlayan Çelik Köprü veda ediyor. 7 Kasım'da kaldırılacak köprünün taşıyıcı kolon ve iskeleti elden geçirilecek...

Fener Kalamış Rezidans'ta son daireler!

Fener Kalamış Rezidans projesi, Çakıroğlu Yapı imzası taşıyor. Projede son dairelerin satışları devam ediyor.

İskenderun Fener Caddesi'ne asfalt!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Fener Caddesinin sıcak asfalt ile kaplandığını belirtti.

Mimar Ahmet Vefik Alp'in ofisi soyuldu!

Kadıköy’de mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp’in, Fenerbahçe Mahallesi Kalamış Caddesi’ndeki mimarlık ofisi soyuldu. Hırsızlar çelik kasadaki 15 bin TL'yi alarak kaçtı.

BDO Yapı ve Enerji Limited Şirketi kuruldu!

BDO Yapı ve Enerji Limited Şirketi, Halil Ali Timur Bezmen, Baskın Dorçip, Murat Çağan Ökten ortaklığıyla 51 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Fener Kalamış Caddesi'nde kuruldu.

Sarn Yapı İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sarn Yapı İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Ahmet Salih Bilgü tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta İstanbul, Kadıköy, Kalamış Fener Kalamış Caddesi' nde kuruldu.

GDM Doğaltaş ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GDM Doğaltaş ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Gülsüm Altunel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Fener Kalamış Caddesi'nde kuruldu.

1946 yılında Kalamış'ta 755 metrekare arsa 14 bin liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 30 lira olduğu 1946 yılında Kadıköy Kalamış'ta 755 metrekare arsa 467 tane altın parasına, 14 bin liraya satılacakmış. Fener'de 156 metrekare arsa ise sadece 2 bin liraya satılacakmış.

Çamlıbel Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıbel Gayrimenkul Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Fahri Teksen Çamlıbel tarafından İstanbul Kadıköy'e bağlı Fenerbahçe Kalamış Caddesi' nde kuruldu.

1937 yılında Kadıköy Fener Caddesi'nde 963 metrekare arsa, metrekaresi 50 kuruştan satılacakmış!

1937 yılında İstanbul Defterdarlığı tarafından verilen ilanda Kadıköy Osmanağa'da bir altında dükkanı bulunan bir ev 4 bin 65 liraya satılacakken, Fener Caddesi'nde 963 metrekare arsa metrekaresi 50 kuruştan satılacakmış.

1936 yılında Kadıköy Fener Caddesi'nde bulunan 948 metrekare arsa metrekaresi 30 kuruştan satılacakmış!

1936 yılında İstanbul Belediyesi tarafından verilen ilanda Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi Fener Caddesi'nde 948 metrekare arsa metrekaresi 30 kuruştan 284 liraya satılacakmış. Aksaray'da yer alan arsanın metrekaresi ise 3 buçuk liradan satılacakmış.

Fenerbahçe Yat Limanı'nda yangın çıktı! 4 tekne hasar gördü!

Kadıköy, Fenerbahçe Kalamış Caddesi, Fenerbahçe Yat Limanı’nda kıyıya bağlı bir yatta, saat 03.30’da henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın yerine gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan lüks teknelere müdahalede güçlük çekti...

Cadde Emlak Hizmetleri ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cadde Emlak Hizmetleri ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Sanlı Atalay, Simay Ünalan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Fener Kalamış Caddesi'nde kuruldu.

Edip Gayrimenkul Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ihalesi için teklifini yeniledi!

Edip Gayrimenkul İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Kalamış-Fener Caddesi mevkiinde bulunan Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirme ihalesi için teklifini yeniledi. Yenilenen teklif cuma günü yapılacak...

Fener Kalamış Caddesi Haberi

Fener Kalamış Caddesi

Kadıköy Fener Kalamış Caddesi'nde bulunan ve Fenerbahçe Parkı ile Fenerbahçe Burnuna geçiş sağlayan Çelik Köprü veda ediyor. Kadıköy Belediyesi, 1985 yılında hizmete giren, ancak aşırı korozyona uğradığı için çürüyen 28 yaşındaki köprüyü kaldırıyor. 7 Kasım'da kaldırılacak köprünün taşıyıcı kolon ve iskeleti elden geçirilecek ve üzerine yeni imal edilen çelik köprü nakledilecek. Çalışmalar süresince Fenerbahçe Parkı ve Fenerbahçe Burnu'na araç ve yaya trafiğinin Fenerbahçe Marinası'ndaki servis yolundan yapılacağı kaydedildi. 


Yurt...